Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (277/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Август 10, 2023, 10:18:55 pm ---
1. А, да... питах в чата, ма никой не можа да ми помогне.

2. Софиянец съм но явно не съм научил историята на града си достатъчно.

3. Някой по-запознат ще може ли да ми разкаже нещо повече за тия случки, описано в една книга:

--- Край на цитат ---

1. Ти си безнадежден случай, рядко... ;)...срещан и на теб не може да ти се помогне. Такава продукция отива в коша за брак и претопяване.  :)

2. Навремето /преди соца/ селяните са раждали на полето, след соца са раждали вече в близките градове в родилни отделения. Интуицията ми подсказва /а тя никога не ме е подвеждала  ;)/, че при теб се е случила втората хипотеза?  ;) Това башка  ;), ама по принцип няма софиАнец, който не знае как американците и англичаните са унищожили половината град - 124 00 сгради и 4 200 убити софиянци. Дълги години децата не смеели да им купуват играчки, щото са знаели за бомбите-играчки на англо-американската сган, която ги е правила именно да убива деца, да ДА УБИВАТ ДЕЦА!

Само до преди 79-80 г. американците са взривявали българските деца с бомби играчки! Те са воювали с деца! Те са правили геноцид - убивали са мирно население, не са взривявали военни обект!Това е било вчера! Това е тяхната демокрация и днес! Те така направиха и в Ирак!

3. Баба ми ми е разправяла, че преди 9-ти септември 1944 г. у нас е имало фашисти и фашистко управление. Хората са били вкарвани в затворите за политическа опозиционна дейност - тогава комунисти и ремсисти, и са били измъчвани с набиване на горящи кибритени клечки под ноктите. Това е било като добър ден, освен боя, шутовете, ритниците. Да, тогава зародишните комунисти са били пребивани и измъчвани по същия начин, както сега американците отвличат и измъчват жертвите си в техния Гулаг в Куба.

Ей това пише в тая книга, дето абстрактно си отрязал абзац от страница.

valex:
Хубави новости и неможах да се сдържа да не ги пусна :)
https://blitz.bg/analizi-i-komentari/eurasian-times-us-sistemite-topaz-i-crystal-vnezapno-oslepyakha-nad-cherno-more_news969144.html
https://blitz.bg/blits-tv/ofitsialno-veche-imame-kosmicheski-turisti-prvo-video-na-poleta-im_news969472.html
https://blitz.bg/svyat/izbyagalata-v-rusiya-avstriyska-ministrka-kaza-tsyalata-istina-za-zhivota-si-tam_news969199.html

EDM electronics:
Друг пример за великата американска демокрация и цената платена от "демократизирания" народ:

Виетнамската война.
Къде е САЩ, къде е Виетнам?
Въпросът е, какво дирят там? - на майка си п....а

Иска ли са изглежда да установят в тази държава своята "демокрация" /да се тълкува колонизация с крадене на природни ресурси и политически съюзник/, без да могат да се намерят каквито и да било аргументи, какво ги интересува чуждата къща как сайбията си управлява делата.

Какво ме интересува мен, какъв е реда на управление на семейните дела у съседите, дали комшията е диктатор или комшийката е управлява наравно с него.

Изглежда обаче за официална версия пред света, САЩ ги интересува в коя държава как е и незнайно кой, вероятно Бог  ;) им е дал свещеното право, да се намесват в чуждите дела, чрез шутове и оръжия, да убият единия член на семейството, за да има демокрация при останалия жив друг съпруг. Важното е "демокрация" да има, не е важното, че някой щял да умре, щото не харесвал демокрацията.

И така докато установят демокрацията си във Витнам са избили 3 мил. души, основно мирни граждани. Масовите убийства са извършвали с напалм и химически оръжия. Там за първи път е изпробвано веществото ДДТ, което по-късно става в разреден вид за растителна защита, причиняващо рак.
До ден днешен една голяма част от виетнамските деца се раждат с малформации от тежките генетични увреждания на населението, ръсено като плевели с химически оръжия. Тук зоологическите градини с хора, които са правили западняците изглеждат, като детска играчка. Жестокостта на геноцида на американците над виетнамския народ е зашкалвал и е нямало скала по която той да бъде измерен.

Тук отново се намесват освободителите руснаци и благодарение на предоставеното ПВО са били сваляне на ден десетки, да не кажа стотици самолети на извършващите геноцид американски демократи. Следствие на това войната е била спечелена от виетнамския народ, като американците дават само 60 000 жертви срещу 3 мил избити виетнамци.

Лошите български комунисти са приютили много виетнамци у нас, като са ги обучавали и предоставили безплатно обучение, за да стъпи на крака държавата им.
Отново най-пострадалите са децата. Трепели са ги, като хлебарки.
Правя съпоставяне с българските деца, които са трепали с играчки-бомби.

колко коварен трябва да си, да ти дойде на ум първо и второ да имаш съвест, да знаеш, че бомбите които хвърляш ща разпарчетосват детска плът?

Именно на тези, които са пускали бомбите-играчки и са трепали българските деца /не са питали те на комунисти ли са или на баш демократи/ българските демократи им построиха паметник на тия "герои". Чак Соломон Паси плака като откриваха паметника от умиление, какво добро дело са вършели тия американци.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 11, 2023, 10:51:10 am ---Какво ме интересува мен, какъв е реда на управление на семейните дела у съседите, дали комшията е диктатор или комшийката е управлява наравно с него.
Изглежда обаче за официална версия пред света, САЩ ги интересува в коя държава как е и незнайно кой, вероятно Бог  ;) им е дал свещеното право, да се намесват в чуждите дела, чрез шутове и оръжия, да убият единия член на семейството, за да има демокрация при останалия жив друг съпруг. Важното е "демокрация" да има, не е важното, че някой щял да умре, щото не харесвал демокрацията

--- Край на цитат ---

Ш'са сетиш що доста държави не харесват това което се случва в Украйна :)

И един съвет от мен и като специалист и по психолигия - когато за пръв път поднасяш някаква страшна информация, хората настръхват. Втория са възмутени. След петия вече не им пука. Към десетия почва да им става досадно и прескачат. От време на време "нужно менять пластинку"... :) Еле па като ти обясних как вероятн остоят нещата с "детските играчки"... или изобщо не четеш нищо което ти пиша?

--- Цитат на: EDM electronics в Август 11, 2023, 10:51:10 am ---... Там за първи път е изпробвано веществото ДДТ...

--- Край на цитат ---
Абсолютная чушь несеш... :) Agent orange не е ДДТ. Но няма значение - пред бабичките всичко минава, важното е да се омешват някакви наименования - колкото повече - толкова по-вярно става това което говориш... :)
Само дето малко си сбъркал публиката... ясно ми е че се мислиш за извънземно, ама не се ли усещаш че обиждаш съфорумците, приемайки че са дебили по дифолт?

juliang:
Миротворци, милорд...

https://www.youtube.com/v/QEaLEG7inzA

https://www.youtube.com/v/ICkzWoYlmpc

https://www.youtube.com/v/yjRVqsTwKVU

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия