Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 10, 2023, 10:59:37 am ---1. И затова на 10-ти ноември 1989 година осъмнахме на кучето у дупето като икономика и доходи на населението... До 1989 година бяхме яко трудолюбиви, имахме си всичко, и за 1 година на всички рЕзко им се отработи, а икономиката я изнесоха в куфари на запад...
2. И да пуснем една бърза програма за интензивно пране на мозъчни гънки. Ако се напъна, бих могъл да го нарека "обективна и безпрострастна журналистика".
--- Край на цитат ---
1.
След 10- ноември осъмнахме не с разбита икономика, защото тя си работеше още дълги години /същите предприятия/, а се разбит съюзът - пазари и разбит спонсор - СССР.
А тая "разбита икономика" или натрупваният от нея капитал хрантути повече от 30 г. капиталистическата икономика. Тя даде старт и първоначалния капитал на новите капиталисти бивши номенклатурчици. Ти тях ли наричаш демократи, а мен комунист? :D
Огледай се кои са най-кресливите русофоби и виж какви са били в миналото или родителите им. Те сега са проамериканците от колониалната администрация и олигархия.
2.
Достатъчно е да пуснеш който си искаш ефирен национален телевизионен канал и ще го видиш абсолютно същото, но с обратен знак. :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 10, 2023, 11:09:19 am ---2.
Достатъчно е да пуснеш който си искаш ефирен национален телевизионен канал и ще го видиш абсолютно същото, но с обратен знак. :)
--- Край на цитат ---
Ей за това няма да се получи диалога с теб. Всяко от видеата е по около 20 минути, ти ми отговаряш след по-малко от 10 минути. Никакво уважение към труда който полагам да търся тези материали :) Поне ги изгледай преди да решаваш какво има в тях.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 10, 2023, 11:24:14 am ---Ей за това няма да се получи диалога с теб. Всяко от видеата е по около 20 минути, ти ми отговаряш след по-малко от 10 минути. Никакво уважение към труда който полагам да търся тези материали :) Поне ги изгледай преди да решаваш какво има в тях.
--- Край на цитат ---
А ти гледаш ли на VITAN Рагандар Нюза? :D
Кът тъ гледъм, си съ спукал дъ гу гледъш.... :)
Съветвам те, да не ми пускаш видеа от соросляшки сайтове. Всичко ми е ясно от миналото, няма с какво да ме изненадаш. Ако си забелязал, аз се придържам винаги на собствената си риторика.
juliang:
Гледам ги, как да не ги гледам. Превъртам само рекламата на слушалките СиДжи Подс.. :)
Новина невиждана - руснаците направили батерия с ядрен източник в нея. Е, засега тежи 30+ кила, ама ние ще я оптимизраме.
А не казва че същата такава батерия захранва Вояджър-ите дет ги изстреляхме преди половин век и вече излезнаха от Слънчевата система, както и някои от марсоходите.
Ясно ти е че това за битово ползване няма как да стане - мехмед ще си купи 1 000 бройки и ще спретне такъв фойерверк че половината град ще стане необитаем, а тьотя Маша кат я изхвърли без да иска заедно с бутилките от водка на Коля в котейнера с отпадъци, гражданска защита ще се види в чудо...
EDM electronics:
Много ме изкефи кът каза:
- "Цял живот съм чакал /много години/ да падне комунизма". :D
Та ти тогава си бил или ученик или най-много на 21-22 г. - келеш, с жълто на устата, от село. :D
И колко да си чакал, 1 г., 2 г.? :D - ами ти си се спукал от чакане. ;D
Твойта много ми прилича на:
"5-годишно магаре, 10-години с уфцети" ;D
А де, как стават тия работи? :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия