Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: valex в Август 06, 2023, 07:32:07 pm ---Не мога още да разбера какви нищи хора сте !!!!
Половината Украйна в развалени. Всеки ден умират невинни хора от мирното население.
А когато се отвръща с подобно уръжие това било нехуманно.
За мен не сте в ред изобщо!
Не ВИ ПОЖЕЛАВАМ ВИ да сте на мястото на украинците!
--- Край на цитат ---
СВО не започна ли заради геноцид над руския етнос?
Не обстрелваха ли с гаубици, ракети и касетъчни бомби мирното население?
Да, за съжаление умират хора и от двете воюващи страни, но този конфликт беше създаден от САЩ.
Защо не незовеш причинителя на конфликта, ами се позоваваш едностранно на последствията?
И аз не ти пожелавам да си на мястото на руснаците в ДНР и ЛНР, които вече 9 г. умират, хиляди деца......
miromad:
--- Цитат на: juliang в Август 06, 2023, 07:18:34 pm ---Викаш - друго си е да го кажат по Первий канал... Там всичко е абсолютна истина, със сигурност касетъчен боеприпас е попаднал в университет в Донецк...
--- Край на цитат ---
Не съм твърдял, че по Първи канал показват само истината. Но досега повечето фалшиви новини са от украинските канали.
Хубаво е да има независими медии, които да отразяват събитията такива, каквито са! Но за съжаление в днешни дни такова нещо не е възможно! Като гледам какво въртят по бТВ, Нова и БНТ, направо нямам думи! Лъжат, лъжат, та се късат от лъжене. И проблема е, че много хора им вярват.
В парламента също е ужас. Гласуват си закони и промени, които са в ущърб на народа, ама са добри за партиите, които са ги гласували. Пък народа кучета го яли. Уж демокрация и народа управлява, ама ми прилича повече на тоталитаризъм. Щом управляващите искат нещо, няма значение какво иска народа.
--- Цитат на: valex в Август 06, 2023, 07:32:07 pm ---Не мога още да разбера какви нищи хора сте !!!!
Половината Украйна в развалени. Всеки ден умират невинни хора от мирното население.
А когато се отвръща с подобно уръжие това било нехуманно.
За мен не сте в ред изобщо!
Не ВИ ПОЖЕЛАВАМ ВИ да сте на мястото на украинците!
--- Край на цитат ---
Ами нали украинците използват дронове, за да атакуват сгради в Русия и моста в Крим, а също използват и ракети HIMARS и Storm Shadow за атаки на военни и цивилни обекти, но никой не твърди, че това е нехуманно, защото хуманна война не съществува.
Но касетъчните бомби, които САЩ искат да предоставят на Украйна, са коварно оръжие. То взема най-вече цивилни жертви - при това години по-късно.
Ако руснаците още в началото бяха започнали да използват такива бомби, съм сигурен, че щеше да се надигне вой до небесата, че е нехуманно, ще има цивилни жертви години по-късно и така нататък, и така нататък. Но когато Украйна исползва такива бомби, всичко е наред, няма проблем.
Защо 8 години украинци обстрелваха украинци, и това беше хуманно?! Защо не изпълниха Минските споразумения и тогава нямаше да се стигне дотук?! И хуманно ли е украинци да убиват украинци?!
Ksurnev:
miromad, Минските споразумения бяха лъжата, с която НАТО успя да подготви сегашните позоции на Украйна в Донбас. Меркел го призна.
Джул, нма да ти се разнине сарказма.
juliang:
По другите неща ще отоворя по-късно, сега искрено се надявам само на това да ми отговориш.
--- Цитат на: miromad в Август 06, 2023, 08:53:18 pm ---... Защо не изпълниха Минските споразумения и тогава нямаше да се стигне дотук?!
--- Край на цитат ---
Много те моля, покажи ми С ЦИТАТ от Минските споразумения какво точно не изпълни Украйна.
Правя го и с цел да ги прочетеш, а не само да си мислиш че в тях трябва да има такова нещо.
Подъвпорсите тук са много - споразуменията са няколко, и най-вероятно това което ще ти свърши работа изобщо не е в тях, но няма да се опитвам да гадая. Ще чакам с нетърпение ЦИТАТ.
Може и саркастичния да се включи ако желае... ако не - да ми показва пътя към курорта в Перу, където ме прати :)
П.С. Докато ти търсиш, аз малко ще пофилософствам върху това което си написал.
--- Цитат на: miromad в Август 06, 2023, 08:53:18 pm ---... Но досега повечето фалшиви новини са от украинските канали...
--- Край на цитат ---
Това че дадена новина не отговаря на твоето мнение за това което се е случило, не означава че е фалшива. Също така не винаги е ясно какво точно се е случило, и не е ясно дали някога ще стане ясно. Примерно това че ти приемаш че няма начин САЩ или Великобритания да не са взривили Северен поток не означава че това това е било така. Няма неопровержими доказателства кой го е извършил, така че всяка теза може да е вярна, и вероятно никога няма да разберем истината.
--- Цитат на: miromad в Август 06, 2023, 08:53:18 pm ---... Като гледам какво въртят по бТВ, Нова и БНТ, направо нямам думи!
--- Край на цитат ---
Аз също оставам безмълвен гледайки Первий канал... (да, гледам го от време на време :) )
--- Цитат на: miromad в Август 06, 2023, 08:53:18 pm ---В парламента също е ужас. Гласуват си закони и промени, които са в ущърб на народа, ама са добри за партиите, които са ги гласували. Пък народа кучета го яли. Уж демокрация и народа управлява, ама ми прилича повече на тоталитаризъм. Щом управляващите искат нещо, няма значение какво иска народа.
--- Край на цитат ---
Това излиза извън контекста на спора, няма да нагазвам че няма да изгазим до края на годината.
--- Цитат на: miromad в Август 06, 2023, 08:53:18 pm ---Ами нали украинците използват дронове, за да атакуват сгради в Русия и моста в Крим
--- Край на цитат ---
Сгради в Русия бяха атакувани ПЕТСТОТИН ДНИ след началото на войната. Моста в Крим е легитимна военна цел, тъй като се използва за снабдяване на войските на противника.
--- Цитат на: miromad в Август 06, 2023, 08:53:18 pm ---... а също използват и ракети HIMARS и Storm Shadow за атаки на военни и цивилни обекти, но никой не твърди, че това е нехуманно, защото хуманна война не съществува.
--- Край на цитат ---
Абсолютно съгласен съм с теб. Но Хаймарс-а и СтормШадоу са изключително точни боеприпаси, за разлика от ГРАД-овете които ползва Русия. Отгоре на това са много ограничени като бройка и много скъпи, и повярвай ми - украинците няма да ги ползват за да събарят жилищни сгради с цивилни вътре.
--- Цитат на: miromad в Август 06, 2023, 08:53:18 pm ---Но касетъчните бомби, които САЩ искат да предоставят на Украйна, са коварно оръжие. То взема най-вече цивилни жертви - при това години по-късно.
--- Край на цитат ---
А милионите мини, които Русия зарови в нивите на Украйна - те колко жертви ще вземата в следващите години? Колко милиона хектара земя ще остане необработваема заради опасност от мини десетилетия напред? Трактористите и комбайнерите не са ли цивилни?
VITAN:
Аз ще те пратя по-нависоко, на планина в Китай...
Ако мислиш, че ще излукавиш на тема Мински споразумения, сбъркал си публиката.
Ще изчакам само малко...
Апропо, можеш да кажеш какво Украйна ИЗПЪЛНИ от тях?! Айц?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия