Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (242/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Август 02, 2023, 11:11:02 pm ---В Гуантанамо към април 2023 година има... около 30 задържани лица. Ще е дълго да ти обясня защо точно

--- Край на цитат ---

Не, не ми обяснявай защо, аз зная, че ти разполагаш с достоверни източници и регулярно ти дават отчет от Гуантанамо.  :D Няма как цифрата да е по-различна от реалността...

--- Цитат на: juliang в Август 03, 2023, 08:37:22 am --- И аз неуморно денонощно се опитвам да запазя баланса в този форум и да предлагам "алтернативен" поглед върху историята, мъчейки се да балансирам това което ЕДМ-а и Витко безспирно бълват... :) Не че тяхната плоча не е заяла - единия само за абажури от човешки кожи плямпа,

--- Край на цитат ---

Как да балансираш дрането на кожи в западните концлагери, не знам?
Как да балансираш убитите в крематориуми 6 мил. евреи, също не знам?
Вероятно искаш да противопоставиш деяние на други лица, за да се омаловажи зверството на въпросните.
Твоето ми прилича, когато се докаже едно престъпно деяние, без никой да те кара се напъваш да сочиш, как едни други вършили и те нещо подобно, да не бъдат съдени така строго, морално имам предвид.

За човешките зоологически градини какво може да се противопостави по твоята логика?
В България дори робовладелския строй е бил символичен и то в началните векове, а западняците са ги правили тия зоологически градини през 20 век, преди около 80 г. и странното сега е, че те ни учат какво е човешки права и колко хубаво нещо е Истанбулската конвенция, като мицел за производство на педерастия.

Аз по принцип не съм против педерастията и т.н. джендария по света, но съм против в България да я има поради простата причина, че страната се намира в демографска катастрофа. В САЩ има над 350 мил, вече роботи има, изкуствен интелект, имат нужда от хуман утилизация и за тях това е много добре и аз приветствам.  :)

Но да има гей-паради у нас.... ;)...айде няма нужда.... :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 03, 2023, 08:59:00 am ---Как да балансираш дрането на кожи в западните концлагери, не знам?
Как да балансираш убитите в крематориуми 6 мил. евреи, също не знам?
Вероятно искаш да противопоставиш деяние на други лица, за да се омаловажи зверството на въпросните.
Твоето ми прилича, когато се докаже едно престъпно деяние, без никой да те кара се напъваш да сочиш, как едни други вършили и те нещо подобно, да не бъдат съдени така строго, морално имам предвид.

--- Край на цитат ---
Ти точно това не забелязваш че правиш. Опитваш се да представиш касапницата в Украйна като нещо не толкова лошо, колкото е било по времето на фашизма, или постоянно вадейки Гуантанамо или Сирия, Либия, Ирак и т.н. Е няма да стане - поведението на ватенките с нищо не се различава от поведението на фашистите или на американците.
Има 2 варианта за решение на въпроса, поне в тоя форум:
1. Ти си караш вода от твоя кладенец, аз си карам вода от моя. Замеряме се с лайняни топки един вид...
2. Стигаме до извода че и тия и ония правят големи свинщини, и спираме да ги развяваме като байраци.

--- Цитат на: EDM electronics в Август 03, 2023, 08:59:00 am ---... че те ни учат какво е човешки права и колко хубаво нещо е Истанбулската конвенция, като мицел за производство на педерастия.

--- Край на цитат ---
Обяснявай го на нарязаното момиче това... Вече го писах в чата - тоя садист без да иска пусна Истанбулската конвенция по бързата писта. Свърши работата на всичките ЛГБТ общества, правителства и НПО-та ...

--- Цитат на: EDM electronics в Август 03, 2023, 08:59:00 am ---Аз по принцип не съм за педерастията и т.н. джендария по света, но съм против в България да я има поради простата причина, че страната се намира в демографска катастрофа.

--- Край на цитат ---
Ако забраниш педерастията няма да накараш педала да си ляга с жени. Точно както ако забраниш алкохола няма да изкорениш пиянството - правени са опити и от двете страни на океана и и двата се оказаха неуспешни.

--- Цитат на: EDM electronics в Август 03, 2023, 08:59:00 am ---Но да има гей-паради у нас.... ;)...айде няма нужда.... :)

--- Край на цитат ---
Аз за другите паради (казваха им манифестации) преди 30 години така виках, ама ме чуха след десетилетия... когато главите на повече хора узряха че това е унизително и позорно.

--- Цитат на: Ksurnev в Август 03, 2023, 08:49:51 am ---Ха сега, кажи кое от последния ти пост е свързано с "Валаамская трагедия" за инвалидите.

--- Край на цитат ---
Ти ме светни за Де Гол там... че така ще си остана необразован...

VITAN:
Либерасти, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти - радвайте се!

1. Радвайте се, че украинските военни гробища вече се виждат от космоса!

2. Радвайте се, че официално за нула време в Украйна вече има 1 100 000 невалидни SIM карти! И не става дума за избягалите. Става дума за заминалите си от тоя свят и убитите. Да речем, че са 500 000 по най-оптимистичен сценарий. Значи 1 500 000 военни инвалиди. Чужденците се шашкат в киевското метро от толкова хора без ръце и крака.
3. Радвайте се, че ловят украинците по погребенията (както се ловят по улиците кучета, а иначе не излизат от къщи), за да ги пратят на фронта, зер западната техника е по-скъпа!
4. Радвайте се, че се върнаха "БАНДЕРСКИЕ СХРОНЫ". Там се крият страхливците, които не искат да мрат!

5. Радвайте се и се веселете, защото голяма е наградата ви на небесата. Упс, ошибочка. Под земята...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Август 03, 2023, 09:28:06 am ---Либерасти, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти - радвайте се!

--- Край на цитат ---

Виждам че радостта те е обезела изцяло.. :) Все пак благодаря че сподели с нас тази безценна информация.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Август 03, 2023, 09:16:41 am ---Опитваш се да представиш касапницата в Украйна като нещо не толкова лошо, колкото е било по времето на фашизма, или постоянно вадейки Гуантанамо или Сирия, Либия, Ирак и т.н. Е няма да стане - поведението на ватенките с нищо не се различава от поведението на фашистите или на американците.
Има 2 варианта за решение на въпроса, поне в тоя форум:
1. Ти си караш вода от твоя кладенец, аз си карам вода от моя. Замеряме се с лайняни топки един вид...
2. Стигаме до извода че и тия и ония правят големи свинщини, и спираме да ги развяваме като байраци.

--- Край на цитат ---

За първото си прав и предпоследното. За останалото:
Бъди честен със себе си. Руснаците не са нападнали Украйна защото им е малко територията или щото им трябва чернозема, имат предостатъчно пустеещи площи. Отношението на украинската власт към етническите руснаци провокира инвазията. А пък това отношение бе възпитано, програмирано, дирижирано, финансирано и поддържано от САЩ в своите геополитически интереси, да премахне всяка точка на противопоставяне на интересите им на глобални господари, които да командват абсолютно всяка държава - това по изказване на американци политолози!

На второ място това е разширяването на НАТО с разполагане на ракетни установки с двойна употреба, като по този начин ще нарушат стратегическия баланс. Това би означавало своеобразно опиране в челото на Русия на пистолет и директен изстрел в слепоочието.

Ако руснаците бяха разположили такива бази в Мексико, Никарагуа, Панама или Куба, едва ли американците щяха да се примирят, щяха да измислят някаква причина свързана с демокрацията, да нахлуят в тези държави и да изгонят базите.

Не случайно първото нещо което унищожиха Руснаците в Украйна бяха подготвените 3 -военни бази на НАТО и множество биологични лаборатории за биологично оръжие.

Украинците в случая са просто буфера с печален край в сблъсъка САЩ-Русия.
Освен това по данни на руското разузнаване, ако руснаците се бяха забавили дори с месец, е имало планирано нападение на украинците по Крим и Русия, а Цар Путин каза, че няма повече да допусне война на руска територия, както са го допуснали през ВСВ.

Та твоите доводи си ги наври там, дето слънце не огрява. Не на мен тия.
След време, като се промени геополитическата обстановка следствия военните действия, не дипломацията, сам ще видиш как политическия елит ще направи завой към новата реалност. Освен това кой в коя сфера на влияние ще бъде е въпрос на договор между великите сили.

За да ги няма тези спорове фили/фоби най-доброто нещо щеше да бъде, да следваме примера на Швейцария и да не заемаме каквото и да било позиция, т.к. и Украйна и Русия са братски народи. Отношенията ни със САЩ също трябва да са добри, както и с останалия свят. Но колониалния началник ни прави умишлено съпричастни, да заемем неговата страна, а нямаше политици, които да се опълчат на това. Затова сега народа ще е разделен и ще е такъв, дори ако се наложи да се стигне до гражданска война. Не можеш да промениш мнението на българина с любовта си към Русия, това е 80% грубо казано. Не може да не се съобразиш това мнение на мнозинството.

Затова казвам, че няма никаква демокрация. Затова и по генералните въпроси не се провежда референдум, а се вземат съдбоносни решения на ниво политически парти, които дори нямат мнозинство и им се набива канчето в американското посолство.

Аз лично с това няма да се примиря, а съм готов на крайни действия. И не съм само аз. Говорил съм с много хора.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия