Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (235/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 31, 2023, 07:53:04 am ---До колкото съм информиран, БВП се отнася за конкретна страна, а не за група страни, които членуват където и да е. Още, до колкото е вярно, БВП на раша е колкото на Испания или Италия, а сравнението е в пъти. Така че за този фактор, далеч не можем да водим дискусия. Ако пък става въпрос за оръжие, то най "хубавото" най доброто за убиване, no comment.

--- Край на цитат ---
Не доколкото си информиран, ти никак не си, хал хабер си нямаш, но парадоксално взимаш участия в теми незнаещ и неподготвен, набалбукан с пропаганда предназначена за глупаци.
Два реда не си прочел, а коментираш, че и си тънкообиден. Ами нормално е да те бъзикат....

Ако икономиката на Русия беше колкото на Испания, едва ли щеше да окаже такова влияние в света след санкциите. Цялата европейска икономика се захранваше с руските суровини. Сега пак от тях взимат, но по заобиколни пътища и по трънския курс. Европа я чака разпад но 3-4 години.

Ти ли беше тоя, дето се възмущаваше, че ДРУГИТЕ не коментирали технически теми, ами тия страничните - политическите, а ти не излизаш от тях. Като ти кажат истината, че по време на соца си чесал пъпа и затова са ти плащали, подвиваш опашка, защото е истина. А бачкай сега на дърти години, като си мързелувал при лошите комунисти.

Посочи къде и кога направи последния си коментар и взе отношение по техническа тема?

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 29, 2023, 10:04:49 am ---Аз искам да попитам, какво стана с комунизма, има ли, няма ли комунисти тук, кои са те?
Взе да ми доскучава, като никой не вижда комунистите.  :)

--- Край на цитат ---

VITAN:
Жужи И. Кехая,
ти *** ли си или да?!

В западна Европа и особено в Украйна и Прибалтика, за такива неща не 5 години дават, а направо те зануляват. По всички линии. А на фронта си просто мъртъв...

Не слугувам на ***, да си трупам архиви за всеки житейски случай.
Но съм срещал доста такива случаи.
За едно документално видео например дават 1-ва линия с изглед към руският фронт.
Справки президента на най-супер-пупер-дупер демократичните САЩ.
На дедо Тръм изобщо не му дадоха да "президентства".

Миналото ще се върне по най-демократичният начин под формата на деМонокрация.
Има и шанс да минем в сивата зона, но тия разсъждения не са за отнесена от вихъра публика.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юли 31, 2023, 01:54:04 pm ---Не слугувам на ***, да си трупам архиви за всеки житейски случай.
Но съм срещал доста такива случаи.
За едно документално видео например дават 1-ва линия с изглед към руският фронт.

--- Край на цитат ---
А трябва да трупаш, за да не изглеждаш "пустозвон"... :)

VITAN:
«Киев използва ранените украински войници като донори на органи», заяви Патрушев.

По думите му, постъпва информация, че от ранените войници от Въоръжените сили на Украйна се вземат органи за трансплантация.

«Явно неслучайно миналата година президентът на Украйна Владимир Зеленски подписа закон, предвиждащ трансплантация на човешки органи без съгласие», добави секретарят на Съвета за сигурност на РФ.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия