Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (232/919) > >>

Михаил Кузмов:
Не е ..... не знам какво да кажа, непрекъснато да използвате с Витан измислени прякори с цел обида! За мен това е израз на безсилие! Остава да започнете да кълнете! Чел съм и такова пожелание от Витан, скоро ми е времето! Ами да, идва но кога, в ръцете на съдбата е! Колкото до крайният резултат, той важи за всички.       Клипа е забавен!

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 28, 2023, 07:30:52 pm ---Чел съм и такова пожелание от Витан, скоро ми е времето!
--- Край на цитат ---
Я точен цитат.
!?

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 28, 2023, 07:41:21 am ---И още един:
- Аз като карам Лада, да не би случайно в сейфа да нямам скътани пари за един кирлиФ Мерцедес?  :D

--- Край на цитат ---

Кътай ги, кътай. Когато разбереш, че е трябвало да ги харчиш, ще е късно :)
https://www.youtube.com/v/h6udr_7eg4I

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 28, 2023, 07:41:21 am ---На първото раздаване обикновено се използва шкартото. То и с яденето е така. Първо се яден най-невкусното и накрая се яде десерта, да се ослади.  :D

--- Край на цитат ---
Баца... Московия не може да превзме една своя бивша република вече година и половина... Само за 30 години Украйна е дръпнала толкова, че самостоятелно може да се опълчи на родителя си... представи си какъв батак цари в Раша. :)
Да, разбирам че шубето е голям страх, и са скътали хиляди танкове за да пазят задниците си ако украинците нахлуят на руска територия, но са толкоз тъпи че не разборат че това никога няма да стане. Но няма лошо - да си пазят гвардейските дивизии за паради - ще им трябват. Щот освен паради друго няма да има остане в съвсем скоро време. Ще станат една Северна Корея...

Михаил Кузмов:
МВнР осъди остро инцидентите в Скопие

https://f7td5.app.goo.gl/jr8uFM

Изпратено чрез @upday         това не е за плашене но вече става досадно, някой да ми обясни какво точно искат македонците

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юли 28, 2023, 08:26:21 pm ---Само за 30 години Украйна е дръпнала толкова, че самостоятелно може да се опълчи на родителя си... представи си какъв батак цари в Раша. :)
Да, разбирам че шубето е голям страх, и са скътали хиляди танкове за да пазят задниците си ако украинците нахлуят на руска територия, но са толкоз тъпи че не разборат че това никога няма да стане.

--- Край на цитат ---
Много тъпи разсъждания за 55-годишен.  :)
Все едно го каза 20 г. лапи.  :)

Първо Украйна ни най-малко е самостоятелна, тя е един много болен пациент в реанимация на системи. Изключиш ли системите и болния си отива. Системите включват финансови инжекции за бюджета, защото икономиката почти е разрушена, а във военната сфера тя не притежава собствени оръжия, дори патрони. Ако не бяха българските оръжия и събраните от целия запад сбирщайн, тя щяха да воюват сега с прашки и лъкове. Той ми разправя, че много били дръпнали?   :D

Те не са дръпнали, а ти си "напреднал". ;D

Да говориш за страх и руснаци - няма кой да ти повярва. Това едно на ръка.
Другото, Русия не ползва най-съвремените си оръжия, не защото се страхува, че нацистите ще превземат Москва, а за евентуален конфликт със САЩ. Не с НАТО, защото то е едно нищо, само САЩ са сила. Виж едни англичани колко танка имат и колко оръдия или едни германци.

От съображения за културно поведение не ти давам точното определение, да знаеш, че ще се обидиш.
Не ги чуваш петлите в политиката, както и в електрониката.  :)
Хал хабер си нямаш.....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия