Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (223/919) > >>

Ksurnev:
"Да, ама не", каза жужи, и пак яхна бай Пешовия файтон.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юли 26, 2023, 09:40:21 am ---1. Жужи, ти на почивка ли си или какво?! Ако това ти е почивката, да ти имам работата...

--- Край на цитат ---
Няма почивки за бачкаторите. Трябва да се изкарват пари за още една кола :)

--- Цитат на: VITAN в Юли 26, 2023, 09:40:21 am ---2. Ти кажи и за кражбите на Сирийски петрол. Какво правите в Ирак е ясно, но за Сирия се правите на луди.

--- Край на цитат ---
К'ви кражби в Сирия бре? Там па баш най-демократичните ватенки пазят законноста с няколко военни бази. Пиле не може да прехвръкне :) Приказва се че на султана няква рода кара нещо с камиони, ама ... това са кокошкарски истории.

--- Цитат на: VITAN в Юли 26, 2023, 09:40:21 am ---3. Те жертвите могат официално да са толкоз и толкоз, ама сметката пак не излиза.

--- Край на цитат ---
Затуй ЕДМ-а да не фърля приказки без покритие. Нали беше разбирач на правото... като съда реши, тогаз да приказва :)

--- Цитат на: VITAN в Юли 26, 2023, 09:40:21 am ---4. Димитри Константинов Иванов (наричан от приятелите „Джимо“)... е от София и е бил свидетел на тия бомбардировки. Описва ги в своята колконка на сайта на в-к Сега.

--- Край на цитат ---

Сори, избрали сме грешната страна, както в голяма част от случаите.

--- Цитат на: VITAN в Юли 26, 2023, 09:40:21 am ---P.s. Във видеото Запада казва: вълшебно оръжие за Украйна вече няма!

--- Край на цитат ---
Ще си позволя да пропусна Абриконтин... или как му беше името :)

П.С. прехвърлих отгоре-отгоре... не видях никъде запада да казва такова нещо. Два няколкосекундни кадъра на западни военни без звук и обяснения на техния фон... изключително обективно :)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юли 25, 2023, 10:29:07 pm ---ЕДМ, ти си ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР. Заявам го най-отговорно и призовавам другите членове на форума да не вярват и на една дума от твоята лъжлива устичка :)

--- Край на цитат ---
Лъжец, манипулатор.....и какъв ли още не съм бил, че и рога съм имал.....
Що така бе "Миме" си се хванал за цифрата, да не мислиш, че като чета новините всеки път се обаждам до статистиката в пентагона, да ми дадат секретна информация, колко точно народ за изтрепали в Ирак?

Някъде дават 1,5 мил, някъде 2 мил. Ти знаеш ли с точност колко загинаха в Турция при земетресението? Ами цифрата е приблизителна.

А какъв е твоя критерия за оправдано причиняване на смърт по бутафорни причини в Ирак, че да онивиним, оправдаем убийствата на най-голямата демокрация САЩ? Начи ако са под 2 мил., това не е убийство. Щом по твоите данни били 1,4 мил., значи нищо не е станало.

Като те знам и как оправда използването на ядрените бомби от американците в Япония, не се учудвам че сайтовете на Сорос много са те бъгнали. Ти няма нормални човешки разсъждения.

Това да направиш в центъра на Европа зоопарк от хора през 20 век, преди по-малко от 80 г., да хвърляш бомби играчки и кутии от бомбони на деца, за умрат или бъдат инвалидизирани у нас, в София, още когато ти не си познавал градския начин на живот и сп. Плейбой  ;), а нечувано зверство на "демокрацията". :)

Не комунистите са осакатявали деца, а са осакатявали децата на комунистите. Нека си спомним и разстрела на 7-те ястребинчета и Митко Палаузов, застреляни от фашистите на които Михаил Кузмов явно симпатизира, да не употребя по-точната дума, а ти Оловни обувки не веднъж си одобрявал и вербално, и конклудентно дрането на кожи във фашистките концлагери, за правене на абажури, мебели и седалки на Мерцедесите, впрочем както и отрече истинността на баташкото клане.
Но ти понеже си атеист, бас хващам, че нито един път не си посетил църквата в Батак. Аз я посещавам всяка година, не щото съм православен християнин, а да отдам почитта си към мъчениците-българи.

--- Цитат на: juliang в Юли 26, 2023, 10:39:13 am ---1. К'ви кражби в Сирия бре? Там па баш най-демократичните ватенки пазят законноста с няколко военни бази. Пиле не може да прехвръкне :)

2. Сори, избрали сме грешната страна, както в голяма част от случаите.

--- Край на цитат ---

1. Хал хабер си нямаш какво става по света. В Сирия има американски военни бази и те са в западната част на Сирия, уж да защитавали "демократичната брадата" опозиция. Всъщност точат петрола на Сирия. постоянно има конфликти с руснаците. Ако си спомняш дори бяха бомбардирали и войници на "Вагнер".

2. И сега сме на грешната страна, както и тогава. И тогава е имало същите спорове, като сега.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 26, 2023, 11:51:12 am ---Лъжец, манипулатор.....и какъв ли още не съм бил, че и рога съм имал.....
Що така бе "Миме" си се хванал за цифрата, да не мислиш, че като чета новините всеки път се обаждам до статистиката в пентагона, да ми дадат секретна информация, колко точно народ за изтрепали в Ирак?

--- Край на цитат ---

Щот не пишеш "около 100 000" а направо скачаш на милиониоте... Абсолютно манипулативно го правиш. Аз продължавам да чакам някакво място, откъдето си взел цифрата 2 милиона, или признание че си видял 1.2 милиона и си казал "Абе дай да я закръглим на 2 млн да звучи по-плашещо".

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 26, 2023, 11:51:12 am ---А какъв е твоя критерия за оправдано причиняване на смърт по бутафорни причини в Ирак, че да онивиним, оправдаем убийствата на най-голямата демокрация САЩ?
--- Край на цитат ---

Същия като твоя, когато оправдаваш зверствата на гнома в Украйна. Или това че Садам изкла камари племена вътре в Ирак, и после реши да анексира Кувейт не е достатъчно основание?

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 26, 2023, 11:51:12 am ---Това да направиш в центъра на Европа зоопарк от хора през 20 век, преди по-малко от 80 г.,

--- Край на цитат ---

Вчера беше бе ЕДМ-е... миналата седмица. Пка ти казвам - променяш цифри както на теб ти е удобно. Така твърденията ти олекват, не придобиват по-голяма достоверност.
Човешкия зоопарк е бил през 1897 година, т.е. в 19-ти век, преди ... 125 години, а не 80.

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 26, 2023, 11:51:12 am ---... да хвърляш бомби играчки и кутии от бомбони на деца, за умрат или бъдат инвалидизирани у нас, в София...

--- Край на цитат ---
Вече обясних случката така, както аз я виждам, това че в твоята глава Партията е набила някакви лъжи, си е чисто твой проблем.

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 26, 2023, 11:51:12 am ---... Нека си спомним и разстрела на 7-те ястребинчета и Митко Палаузов, застреляни от фашистите...

--- Край на цитат ---

Истината е далеч по-нелицеприятна: https://www.168chasa.bg/article/4244989

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 26, 2023, 11:51:12 am ---1. Хал хабер си нямаш какво става по света. В Сирия има американски военни бази и те са в западната част на Сирия, уж да защитавали "демократичната брадата" опозиция. Всъщност точат петрола на Сирия. постоянно има конфликти с руснаците. Ако си спомняш дори бяха бомбардирали и войници на "Вагнер".

--- Край на цитат ---

Да, точат петрола и го сипват в канчета и манерки и го изнасят... Точно както канадците ни изнасят златото... Поне един милион тона досега са изнесли, за десетки трилиони долара ... :)
Странно защо тогава когато целия рудудобив беше в ръцете на Партията баща ти е взимал 220 лева заплата...

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 26, 2023, 11:51:12 am ---2. И сега сме на грешната страна, както и тогава. И тогава е имало същите спорове, като сега.

--- Край на цитат ---
Единственото време което сме били на грешната страна беше между 1944 и 1989 година. И се радвам, че след това поехме по правилния път, защото иначе сега щяхме да сме в положението на Беларус и перспективата наши момчета да отидат на война или на наша територия да се появят ядрени оръжия щеше да е абсолютно реална.

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 26, 2023, 11:51:12 am ---... още когато ти не си познавал градския начин на живот и сп. Плейбой  ;)...

... а ти Оловни обувки не веднъж си одобрявал и вербално, и конклудентно дрането на кожи във фашистките концлагери, за правене на абажури, мебели и седалки на Мерцедесите, впрочем както и отрече истинността на баташкото клане.

--- Край на цитат ---

Бла-бла-бла... :)

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Юли 26, 2023, 01:05:42 pm ---1. Човешкия зоопарк е бил през 1897 година, т.е. в 19-ти век, преди ... 125 години, а не 80.
--- Край на цитат ---
"Человеческий зоопарк" — позор европейцев и американцев, о котором они теперь не вспоминают, но учат всех толерантности

Эта фотография сделана в не таком уж далеком 1955 году. Бельгийские девочки играют с маленьким негритенком, купленным родителями в "человеческом зоопарке". Это может показаться фейком, но, к сожалению, нет.

2. До всички софийски гъзета:
Уинстън Чърчил е искал да бомбардира София до тогава, докато стане нива за сеене на картофи.
Този, който е предотвратил това е не някой друг, а точно Сталин.

3. Въпреки мисията невъзможна, ще се опитам да ви замисля с 2 факта:
- Някаква женска организацийка в САЩ била Уу.у..а.а..аа...у.У! на тема ЛГБТq+. Обаче дошъл при тях трансджендър, който в басейна, от кръста надолу си бил 100% мъж. И съвсем нормално си реагирал на булките във водата наоколо (не е задължително трансджендъра да се кастрира). И жените възнегодували, но файда йок! Нямало бутон UNDO.
- В американската армия, покрай жените дошъл на служба трансджендър. Пак така. Солджър-ките протестирали, че не искат да се къпят с него, но файда йок! Командването давало "заето".
- Сега сте много отворени, но когато истинската демокрация ви стъпи в къщата, да не завиете на умряло?! За електронният концлагер още нищо не съм споменал...

4. Шойгу е на посещение при военните на другаря Ким Чен Ун. Посрещнат е много радушно, даже възторжено 8) Да чакаме ли елитни доброволци снайперисти, спецназ или подобно :D До колкото знам, само елитните им снайперисти са около 10 000...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия