Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (215/919) > >>

EDM electronics:
Вчера ходих на море за 1-ден в Поморие, викат му селски туризъм  :). 
Пътя ми по магистралата с Жигулата е 1-час. :) Няма да казвам колко БМВ-та ми дишаха парите от ауспуха... ;) Надявах се да съм изпреварил и Оловните обувки.  :)

Водата е кристално чиста, тоя път не забелязах плуващи екскременти /от тях и произтича прозвището - лайноморие/.  Но малката нужда се облекчаваше в морето, като традиция ;)

Нищо му няма на морето, пясъка, плажовете са топ.
Възмутих се обаче от кухнята по заведенията. Както винаги се почувствах ограбен.
Сядах като бял човек, плащам си като арабин, а написали в менютата едни имена на традиционни български кулинарни продукти, които нямаха нищо общо с действителността. Освен това грамажа е такъв, че на възрастен ще са му необходими 2-3 порции, за да се нахрани, т.е. трябва за едно ядене да дадеш около 100 лв. на калпак, за да се нахрани. За хигиенните условия само мога да си представям какви са. Персонала ми изглежда събран от кол и въже, то няма сериозни хора за работа повсеместно.

Гледам има реклами на 7-дневни круизи по ревиерата на Средиземно море, каюта без прозорец 300-400 евро на калпак, ол-инклузив. Пада се по 100 лв./ден.

Как искат да привлекат туристи на нашето море?

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 24, 2023, 08:48:26 am ---Вчера ходих на море за 1-ден в Поморие, викат му селски туризъм  :). 
Пътя ми по магистралата с Жигулата е 1-час. :) Няма да казвам колко БМВ-та ми дишаха парите от ауспуха... ;) Надявах се да съм изпреварил и Оловните обувки.  :)

Водата е кристално чиста, тоя път не забелязах плуващи екскременти /от тях и произтича прозвището - лайноморие/.  Но малката нужда се облекчаваше в морето, като традиция ;)

Нищо му няма на морето, пясъка, плажовете са топ.
Възмутих се обаче от кухнята по заведенията. Както винаги се почувствах ограбен.
Сядах като бял човек, плащам си като арабин, а написали в менютата едни имена на традиционни български кулинарни продукти, които нямаха нищо общо с действителността. Освен това грамажа е такъв, че на възрастен ще са му необходими 2-3 порции, за да се нахрани, т.е. трябва за едно ядене да дадеш около 100 лв. на калпак, за да се нахрани. За хигиенните условия само мога да си представям какви са. Персонала ми изглежда събран от кол и въже, то няма сериозни хора за работа повсеместно.

Гледам има реклами на 7-дневни круизи по ревиерата на Средиземно море, каюта без прозорец 300-400 евро на калпак, ол-инклузив. Пада се по 100 лв./ден.

Как искат да привлекат туристи на нашето море?

--- Край на цитат ---

Изглед от студиото за 100 лева на вечер в Гърция. Празен и безплатен плаж буквално пред вратата на къщата, празен и безплатен паркинг пак там:

Сметка от сметката в магазина в Гърция:

6 бутилки минерална вода по 1.5 литра - 2.50 лева. 6 кенчета кола - 9 лева. 4 кутии 100% портоколов сок - 5 лева...

Още доста години ще има да ме чакат на нашето черноморие...

Не си можел да ме издухаш по магистралата, щото сме били в различни посоки. А и не бях с БМВ-то, а с кабрио със свален таван :)
Вехтия дизел при скорости близки до ограниченията по пътищата ми даде разход 4/100. Направо пътувам и плача. Плача, гледайки нещастниците около мен, затворени в някви метални кутийки на колела докато аз си вея брадата под слънцето... :)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юли 24, 2023, 08:59:35 am ---
Направо пътувам и плача. Плача, гледайки нещастниците около мен, затворени в някви метални кутийки на колела докато аз си вея брадата под слънцето... :)

--- Край на цитат ---

Ти сига плачиш, но после ши ривеш, кът тъ фани синузита на дърти години.

EDM electronics:
Един софиянец от ТикТок - Тодор прави много кадърни сводки за фронта по 2-3 пъти дневно.
Който иска да получи обективна информация:
https://www.tiktok.com/@todor.tok/video/7259085882114805019

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 24, 2023, 09:14:25 am ---Ти сига плачиш, но после ши ривеш, кът тъ фани синузита на дърти години.

--- Край на цитат ---

Тъй като Жигула-та няма климатик, не ти е известно какво се случва като прекараш няколко часа в такава кола. Аз отдавна избягвам да го ползвам, а с тази кола вече имам прекрасна алтернатива на отворените джамове (които също водят до немалко здравословни проблеми).
И ще останеш учуден, но дори и при скорост от 100 км/ч спокойно си палиш цигарата на предните седалки в кабриото - предното стъкло осигурява достатъчнмо добра защита срещу вятъра и на практика вътре почти не духа.

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 24, 2023, 10:10:25 am ---Един софиянец от ТикТок - Тодор прави много кадърни сводки за фронта по 2-3 пъти дневно.
Който иска да получи обективна информация:
https://www.tiktok.com/@todor.tok/video/7259085882114805019

--- Край на цитат ---
Ей, тия софиЕнци много информирани... откъде ли черпи "обективна и достоверна" информация...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия