Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (22/919) > >>

EDM electronics:
STOP HAVING KIDS - спрете да имате деца!
Keep Up With Stop Having Kids - Бъдете в крак със спрете да имате деца!

Сюрпризите от Четвъртия райх не стихват ката ден, има изненади за всички - демокрация значи Утилизация  :D.
Освен скакалци, гущери, жаби, ларви, мухи и хлебарки, които искат да ядете смлени на брашно в продуктите от Лидал и Кауфлан, без да знаете - сега и ново 20, призоват не вас, а вашите деца да нямат деца и да не създават поколения, за да се опазела околната среда и за да има повече блага не за вашите деца и внуци, а за другите.  :D

И това ще ви го закрепят, като норма - няма мърдане. Направете си вазактомия казват/чета/, няма нищо страшно. Не стига джендар-пропагандата и Истанбулската конвенция, сега индиректно ви го казват, не спрете ли да правите деца, ще стане като гущерите, жабите, ларвите и скакалците - няма не искам, няма недей. Само да не кажете, че пак е виновен Путин или комунистите от гробищата.

В САЩ е създадено движение, което да тласне обществото в дадено направление, да не създават поколение, също, като ХИПИ-движението. И понеже е модно и понеже има такива, дето гойно да е, щом е американско са готови да го изядат, ми се струва ще успеят.„

Ето го сайта, на него гейове, знамето на дъгата, което гейовете откраднаха от децата и УЧИТЕЛКИ-ЛЕСБИЙКИ и ТРАНС, които Горелкаджията призовава да учили децата, правят реклама на ново движение.

https://www.stophavingkids.org/antinatalism

juliang:
Аз ще се въздържа да пусна някое видео от "Отрядите на Путин" в отговор. Но можеш да се досетиш че демокрацията означава и право на свободно сдружаване  вкл. и на хора със странни схващания. Пастафарианци примерно...

EDM electronics:
Ами допускам го, като чета какви морални разсъдъци имаш.
С предложението ти, даскалката на децата било добре да е транс-лесбийка, ми отвори очите за себе си, какви бесове на греха те преследват и какъв е моралния ти статус, най-вече за възрастта в която си.

juliang:
По-добре лесбийска любов отколкото любов към окопи на чужда земя...

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 06, 2023, 11:17:37 am ---...ми отвори очите за себе си, какви бесове на греха те преследват и какъв е моралния ти статус, най-вече за възрастта в която си.

--- Край на цитат ---
Сигурно няма да ми повярваш, но можеш да попиташ някой който е малко по-навътре в психологията на който вярваш какво показва яростната омраза към гейове и лесбийки...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия