Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 20, 2023, 01:35:15 pm ---
ЕДМ, внимавай бе човек.... ;)
--- Край на цитат ---
Ами аз наистина внимавам, въобще му нямам доверие на Оловните обувки, той ако вече не ме е предал е на път да ме предаде на американското посолство, като човека на Путин в България. :)
Нали го виждаш какъв манипулатор е, как изопачава фактите, как лъже.
Бил инсталирал - той лично, не някой друг, мощности във ВМЗ Сопот и Казанлък, вероятно щото другите хал хабер си нямали, за разлика от него.
После от де го измисли с вадене на пънове да прави бизнес, пари дето президента на САЩ не може да извади, дори да се нарича Байдан и заедно със сина си да крадат милиарди от заемите в Украйна. :)
Как да му имаш доверие на този човек, как да не бъдеш внимателен с него? :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 20, 2023, 06:17:45 pm ---... После от де го измисли с вадене на пънове да прави бизнес, пари дето президента на САЩ не може да извади, дори да се нарича Байдан и заедно със сина си да крадат милиарди от заемите в Украйна. :)
--- Край на цитат ---
Аз мога да ти покажа как един майор от армията на РФ изкарва повече пари от Путин и си купува няколко имота на загниващите капиталистически Канарски острови, ама това просто няма да премине бариерата в главата ти...
https://www.youtube.com/v/tPuA_TWJNhg
EDM electronics:
Никога,
никога такъв разговор няма да бъде допуснат да се води по централните колониални телевизии у нас. И журналиста е топ, изгонен от колониалните телевизии, защото не слуша, иска да говори истината и да няма цензура, и госта е от най-компетентните по дискусията.
Тези хора са принудени да работят почти в нелегалност. Лъжовната демокрация е причината за всичко това.
Кузмов,
ако слушаш Оловните обувки, който не излиза от пропагандните сайтове на Сорос, ще си останеш политически неграмотник, какъвто е той самият. :)
Все пак, ако решиш да се поограмотиш и ако наистина си демократ:
"Га яди киФтеата, хубу ли ти беше" - Боян Чуков :)
https://www.youtube.com/v/0FCBH6FX4Oo
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 20, 2023, 07:54:49 pm ---Кузмов,
ако слушаш Оловните обувки, който не излиза от пропагандните сайтове на Сорос, ще си останеш политически неграмотник, какъвто е той самият. :)
--- Край на цитат ---
Мисля че именно моя е заслугата в този форум повече да не се пускат видеа на Соловьов, Скабеева, Симонян и лъжльото Пламен Пасков. Щото те станаха смешни дори за тия, които преди година-две ги боготворяха.
А Карбовски... все още плува, но не знам докога ще успява. Като поканиш Митрофанова и Захарова губиш голяма част от по-умерения електорат и оставаш само с фенове на Възраждане като публика... Щом е решил да работи само за тесен кръг хора - това си е негов избор, като журналист е свободен да го прави. Но да не се чуди защо не го искат в никоя телевизия...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юли 20, 2023, 08:40:08 pm ---Мисля че именно моя е заслугата в този форум повече да не се пускат видеа на Соловьов, Скабеева, Симонян и лъжльото Пламен Пасков....
--- Край на цитат ---
https://www.youtube.com/v/aXawjU-7HHY
СССР строился за счет "коллективного Запада" после решения о "Крымской Калифорнии"?
--- Цитат на: juliang в Юли 20, 2023, 08:40:08 pm ---А Карбовски... все още плува, но не знам докога ще успява. Като поканиш Митрофанова и Захарова губиш голяма част от по-умерения електорат и оставаш само с фенове на Възраждане като публика... Щом е решил да работи само за тесен кръг хора - това си е негов избор,...
--- Край на цитат ---
Ревеш на чужд гроб. Тебе що ти е?
Сърбай си ракията и не се занимавай с идеологически неправилно ориентирани. Докладваш ги на Козяк и повече не се занимаваш.
Отговорните другари имат грижата...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия