Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Ksurnev:
Не, за голямо съжаление, форума се превърна в пишкомер. :'( :'( :'( :-X :-X :-X
Ksurnev:
Още нещо, анонимноста във форума трябва да се премахне.
Михаил Кузмов:
Е даа, ама тогава ще знаете че моят е стар и мек, а на ЕДМ нажелезчен!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 19, 2023, 03:21:02 pm ---............а на ЕДМ нажелезчен!
--- Край на цитат ---
Ами да взема тогава да си сменя снимката на "Вагнер" с моя нажелезчен, така ще премахна анонимността от една страна, от друга няма да наруша Закона за защита на личните данни - няма да ми се вижда ЕГН-то и адреса, но от трета се страхувам, да не би Оловните обувки да ми предаде нежелезчените данни в американското посолство и като ме индентифицират по "желязото" да вземат да ме приведат в американския Гулаг, който на латиница се превежда, като Гуантанамо. :)
Ич му нямам доверие на Оловните обувки..... :D
Той май живееше близо до Козяк.... ;)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 19, 2023, 06:45:47 pm ---Ами да взема тогава да си сменя снимката на "Вагнер" с моя нажелезчен, така ще премахна анонимността от една страна, от друга няма да наруша Закона за защита на личните данни - няма да ми се вижда ЕГН-то и адреса, но от трета се страхувам, да не би Оловните обувки да ми предаде нежелезчените данни в американското посолство и като ме индентифицират по "желязото" да вземат да ме приведат в американския Гулаг, който на латиница се превежда, като Гуантанамо. :)
Ич му нямам доверие на Оловните обувки..... :D
Той май живееше близо до Козяк.... ;)
--- Край на цитат ---
Най-много от съжаление да ти пратят лупа... :)
А, да... Руското посолство ми е по-близо.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия