Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
merlinbg:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 22, 2022, 10:14:20 pm ---Споко! Сценарият е измислен. Остава да изгледаме театъра! На мен май ми е ясен, но няма да се правя на неуспешен анал-лизатор, има си хора за това!
--- Край на цитат ---
Ти па и сценария ли знаеш :) В момента всички импровизират и блъфират като вдигат залозите, обаче на теб сценария ти е ясен :) Е това вече ме разсмя... Благодаря ти от сърце!!!
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 22, 2022, 10:14:20 pm ---....но няма да се правя на неуспешен анал-лизатор, има си хора за това!
--- Край на цитат ---
1. Така е, да си неуспешен не е оферта. Бъди успешен. Нали беше успешен експериментатор...
2. "...,има си хора за това!". Ми да, само трябва да ги знаеш кои са и да даваш по 1 ушенце:
Долларовый пылесос сломался
https://www.youtube.com/v/flxUH2tRRGA
krasias:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 22, 2022, 08:46:28 pm ---И така по същество:
Ще ти обясня, като на не много умен:
НЕО-фашисти са НОВИ-фашисти, а идеологията е същата, хората са нови, епохата е нова, идеологията не се е променила. Комунизма и капитализма са Марксистки идеологии написани от един и същи човек, никой не е измислил нещо повече - НЕО.
--- Край на цитат ---
Браво Евгени, много точно казано, но аз като гледам и с комунизма и комунистите си е същото само хората са нови. Навремето при комунизма имаше една много важна точка в идеологическата борба на която комунистите обръщаха много специално внимание - "ОБРАЗА НА ВРАГА", как да обрисуват най добре образа на врага. Така като чета темата нищо не се е променило, все същото си е само хората са други.
EDM electronics:
--- Цитат на: krasias в Септември 23, 2022, 08:20:19 am --- Браво Евгени, много точно казано, но аз като гледам и с комунизма и комунистите си е същото само хората са нови. Навремето при комунизма имаше една много важна точка в идеологическата борба на която комунистите обръщаха много специално внимание - "ОБРАЗА НА ВРАГА", как да обрисуват най добре образа на врага. Така като чета темата нищо не се е променило, все същото си е само хората са други.
--- Край на цитат ---
Първо какъв Евгени съм ти аз, къде видя Евгени, какво си ми зафамилиарничил, като тираджията GMG, да не си ми копал на лозето?
Второ тоя образ на врага, той не се е променил и за самия враг. Нали четеш в сайтовете на Джул, там само за комунисти се говори и руска агресия. Това е именно очертание образа на врага. Дай ми конкретно описание на комуниста, ако искаш да се докажеш.
И повече не се обръщай към мен с това име, нарушаваш Закона за личните данни, знаеш ли какъв е размер са глобите?
tobo1:
Айде стига с тез комунисти и капиталисти. Има само Путин, всичко друго са фашисти.
Да е жив и здрав Путинчето,
че едва ли скоро ще има друг олигофрен като него.
За няколко месеца успя да превърне Русията в най-изолираната държава в света.
Успя да върне русията до нивото на "Империята на злото".
Не се знае дали ще устиска или ще се разпадне държавата му - пардон - империята му.
Дано да си е жив и здрав, за да довърши докрай саморазпада на държавата/империята си.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия