Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (8/93) > >>

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 18, 2021, 04:31:59 pm ---Всеки има право на мнение и то публично - това е един от основните принципи на демокрацията и аз, като "демократ"  ;) се възползвам от него.

При мен въпросът със симпатиите не стои на никакъв план. Аз изхождам винаги от деянията. "По делата им ще ги познаете" - цитат.

Деянията на Горбачов са предателски. Не е едно /в горния пост споменах едно/, а просто всички негови дела са такива. Ще стане много дълго да се аргументирам, има цели филми за това. Ако те интересува наистина, гледай един-два. VITAN по ги разбира и той ще те насочи най-добре, ако наистина търсиш обективната истина.

--- Край на цитат ---
ЕДМ
Напълно те разбирам. Много е трудно да си признаеш, че си посветил почти цял живот в гоненето на някакква кауза която се оказва на финала не само ялова, но и напълно безумна. Хеле пък освн ако ти самият си вярвал в нея и си принуждавал и други хора да вървят по този път, къде с убеждения къде с насилие. И какво да им кажеш на тия хора. Извинявайте за побойте във затворите извинявайте за избитите ви близки.
Няма как това да се случи. И в такъв случай е много удобно да бъде посочен един човек ида се каже:
Ето го тоя "предателя"  той е виновен за провала, той прецака всичко.  И да залъжеш съвеста си със това.  Това не е насочено конкретно към теб такива хора все още има хиляди. Не си само ти "ако това ше залъже още малко съвестта ти"
И няма смисъл да ми отговаряш. Каквото и да отговориш, колкото и да отричаш. И двамата сме наясно със истината.

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 19, 2021, 06:13:43 am ---"руски алкаш"! Само културно неграмотен човек, може да се изкаже така за един руски титан!

--- Край на цитат ---

Разбирам, че всячески се домогваш да ме обидиш и засегнеш, но няма как да се случи.

Да ме наречеш "културно неграмотен" защото съм казал истината и то в пестелив вид.
По-принцип не харесвам руска музика, още повече такъв стил - Висоцки. Тя не предизвиква никаква емоция у мен и това е до натура, поколение и т.н. Не е музиката на моето поколение. Не съм отрекъл известността му, творчеството му, многобройните му фенове, приноса му в руската култура. По същия начин не харесвам опера, симфония, стари градски, чалга, Лили Иванова и др., т.к. ти не харесваш хеви метал да речем или хаос.
Оня клип дето ти го пуснах изпълнителя също е титан в своя стил и е горе-долу на твоите години. Трябва ли сега да те нарека културен неграмотник?

А за това, че Високци е алкаш то е най-малкото, бил е дори наркоман доколкото се сещам и е лежал в болници май не веднъж за наркомания и алкохолизъм.

Кое ми е културното неграмотно?
Ти на клоко концерта си ходил последните 3 г.?
Аз ходя, дори в твоя град на концерти на стадиона. Ходих редовно на всички рок концерти в Каварна, София. Последно бях на Си Си Кеч и Сандра. Ходил съм и специално на концерти в чужбина - Румъния и Италия. Може ли културен неграмотник да ходи по културни мероприятия?

За Радико въобще няма да коментирам, той на едно културно мероприятие не е ходил през живота си. На него му стигат в културно отношение филмарството и фантазиите му за вечния комунист, това е неговата храна.

Радико:

--- Цитат --- За Радико въобще няма да коментирам, той на едно културно мероприятие не е ходил през живота си. На него му стигат в културно отношение филмарството и фантазиите му за вечния комунист, това е неговата храна. 
--- Край на цитат ---
Хм нещо много странно има тука.
ЕДМ за теб културата само до музика ли се свежда или грешно съм те разбрал. Ако има и друго освен музиката, бедна ти е фантазията колко културни мероприятия съм посетил в Германия. Ако само музиката слагаш то си е за твоя сметка.

Михаил Кузмов:
Трудна работа!!!

plcsoft:
Понеже темата е за нецензурирана история да споделя своето скромно виждане!?  ;D
След неуспешният атентат на комунистите от 1929г в храма Света София, цар Борис III създава така нареченият - Закон за защита на държавата. Та този закон развързва ръцете на полицията и за период от 14-15 години е избита цялата комунистическа интелигенция в България и зад граница. Когато комунистите взимат властта през 1945г си го връщат на капиталистите и за доста кратък период е избита без съд и присъда цялата буржуазна интелигенция или е заточена в мизерия и недоимък с бавен летален край. И така от 1947г до ден днешен България се управлява от цървулани и техните отрочета. Така че, каква култура, развитие или прогрес да очакваш от цървул!? Дресирани са само да "копи-пействат", нямат собствено мнение за нищо, все гледат в чуждото канче и са пропити със злост и омраза към всичко различно и инакомислещо!!! ;)
Демек добре дресирани социал-фашисти. За друго нямат сили и знания!
 Та и тук наблюдавам подобен процес. Не искам да обидя никого, просто констатация!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия