Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (57/93) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Август 22, 2022, 08:57:55 am ---Така е ЕДМ, така е. Напълно си прав. Обаче факта е, че Дария вече я няма. Освен това мижеш да си сигурен, че тя няма да е последната от вашето "котило"
Има и друго по време на такива войни полудяват много хора. Психика баце.
А полуделите не можеш да ги спреш със нищо на тях спира да им работи инстинкта за самосъхранение. Та много здраве на шефа ти пУтлер. Дария я пратиха да организира посрещането му там.

--- Край на цитат ---
Злобар,
как може да се радваш на смъртта на някакво момиче?

Имам усещането, че си потомствен фашист.

xakep:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 22, 2022, 09:00:27 am ---Злобар,
как може да се радваш на смъртта на някакво момиче?

Имам усещането, че си потомствен фашист.

--- Край на цитат ---

Така е, тук съм съгласен с теб, наистина жалко за момичето. Само като си помислиш, че има и хора, които се радват на хилядите убити и изнасилени в Украйна и подкрепят войната...

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 22, 2022, 09:00:27 am ---Имам усещането, че си потомствен фашист.

--- Край на цитат ---
Аз пък, че е потомствен сектант. С религиозна вяра се отнася към това, че всичката "русня" трябва да умре. На тях това им е в религията - русофобия forever...

VITAN:

--- Цитат на: xakep в Август 22, 2022, 09:51:29 am ---Така е, тук съм съгласен с теб, наистина жалко за момичето. Само като си помислиш, че има и хора, които се радват на хилядите убити и изнасилени в Украйна и подкрепят войната...

--- Край на цитат ---
Тая високопоставената, която говореше за изнасилените, самите украинци я уволниха, че ги излага с фантазиите си... Не, че те интересува де.

EDM electronics:

--- Цитат на: xakep в Август 22, 2022, 09:51:29 am ---Така е, тук съм съгласен с теб, наистина жалко за момичето. Само като си помислиш, че има и хора, които се радват на хилядите убити и изнасилени в Украйна и подкрепят войната...

--- Край на цитат ---

xakep , защо не забеляза преди да започне войната колко изнасилени и живи изгорени рускини имаше от украинците в Донбас, колко масови гробове намериха с изнасилени девици и малолетни, после изгорени и заровени в трап? Колко деца умряха от обстрелването на жилищните квартали, колко касетъчни бомби?
Защо не рива, когато убиха българския инженер и изгоря жив в Одеса?

Хайде да не се изказваш така абстрактно, а с повода за войната. И впрочем това е война НАТО-Русия, всички оръжия, цялата логистика и разузнаване е нотовкосо, а уж не се била разширавало НАТО. Ако руснаците не бяха започнали "специалната военна операция" - термин въведен от САЩ в много държави на инвазия, то украинците със сигурност щяха да нападнат.

Не на мен тия, не на мен...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия