Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
Радико:
Витане от по горният ти пост мога само да предполагам щот няма начин да кажа "разбрах" та мога да предположа само, че или не знаеш какво да това аджеба "евростлантически ценности" или въобще няма определение ьа такива. Та как така питаш трябва ли да приемеш нещо дето не го знаеш има ли го няма ли го, а пък въобще не може да говориме за какво точно иде реч.
Знаеш ли, на това твоето хората му викат демагогия или словоблудство. Подледната дума ако не знаеш се обяснява още и като словесно чикиджииство.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 21, 2022, 02:16:23 pm ---1. Ако искаш си правиш телевизия и от нея пропагандираш каквото си пожелаеш.
2. Гледаш си шоуто на Соловьов ... Именно това е хубавото на демокрацията.
--- Край на цитат ---
1. Те не ти дават да споменеш думата КОВИД в ю-туп и те изтриват, да не говорим за политика и русофилия. Пламен Пасков най-редовно е баннат и има изтрит поне един български и един руски канал. Доналд Тръм го забраниха в Туитър, наложиха му политическа цензура.
2. Къде да го гледам Салавьов, че руските канали демокрацията ги забрани.
Абе ти откъде така си се надъхал с тая лъжовна демокрация, пак ли от вещерските сайтове на магове и ходжи?
При демокрацията си бил гледал квото си щеш - на върба в сряда...
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 21, 2022, 05:23:33 pm ---1. Те не ти дават да споменеш думата КОВИД в ю-туп и те изтриват, да не говорим за политика и русофилия. Пламен Пасков най-редовно е баннат и има изтрит поне един български и един руски канал. Доналд Тръм го забраниха в Туитър, наложиха му политическа цензура.
--- Край на цитат ---
Точно на теб ли трябва да обяснявам как работи системата на ютуб? Естествено, когато си от страната на малцинството ти се вижда невероятно че има толкоз много хора, които не харесват "продукцията" ти дотолкова, че да си направят труда да докладват дадения материал, но повярвай ми - аз лично си правя този труд специално за др. Пасков. Просто този човек е вреден (мое лично мнение). По същия начин ще вдигна телефона и ще се обадя на полицията, ако някой ми с*ре в градинката пред входа, макар че това за него може да изглежда нормално.
И когато много хора оценят един продукт като "неполезен" или дори "вреден", даден клип получава "страйк". Като се съберат няколко "страк"-а, целия канал се затваря.
Ами сори - "демокрция" се надявам че не е нужно да ти превеждам какво означава, но не значи "анархия". Аз лично също мога да се "изхождам" по доста теми значително по-агресивно, но знам че ти само чакаш повод за да приложиш някой член от правилата, и затова се въздържам :)
А за Тръмп - а не бре, един път агитките му атакуваха Капитолия, да го чакат още един път да го направи преди да го изхвърлят ли? :) Все пак има правила, има и закони. Ако аз тук реша да организирам агитка с която да подпалим офисите на "Възраждане" ще бъда изритан в момента в който натисна бутона "Публикувай". Лично от теб - няма да го отречеш :) И ще си прав.
--- Цитат на: EDM electronics в Август 21, 2022, 05:23:33 pm ---2. Къде да го гледам Салавьов, че руските канали демокрацията ги забрани.
--- Край на цитат ---
В Рутуба-та. Защо там... ами просто е въпрос на интереси. И мен не ми харесва когато на такъв свръхдемократичен хостинг получавам този отговор на търсенето си:
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 21, 2022, 03:32:00 pm ---Евроатлантическите ценности подлежат на анатема!, ако не се възприемат на 100%, а само избирателно.
--- Край на цитат ---
Да ти припомням ли на какво подлежат хората, неприели на 100% "общоруските" ценности? Или да ти пускам пак клипчето "два слова"? :)
П.С. К'во ли те жаля - ще го пускам, докато го научиш кадър по кадър:
https://www.youtube.com/v/IM7TBEr72nE
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 21, 2022, 05:23:33 pm ---2. Къде да го гледам Салавьов, че руските канали демокрацията ги забрани.
--- Край на цитат ---
1. https://yandex.ru/
2. Пишем датата и "Владимир Соловьёв"
3. Ако имаме в мрежовите настройки някой freeDNS, който няма Black list, гледаме...
П.п.: От дураков защита не бывает.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия