Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Август 21, 2022, 02:16:23 pm ---...Именно това е хубавото на демокрацията...
--- Край на цитат ---
Да, да няма нужда да отговаряш на тъпи въпроси и да не обясняваш N пъти, че водата е мокра, а небето - синьо.
П.п. Запомни този ми отговор.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 21, 2022, 02:35:40 pm ---Да, да няма нужда да отговаряш на тъпи въпроси
--- Край на цитат ---
Отговорих ти - НЕ, не трябва да приемаш някакви ценности, които не ти харесват. Ще ти е малко неудобно, но поне няма да те вкарват в затвора за това.
Радико:
--- Цитат --- Трябва ли ние русофилите да приемем евроатлантическите ценности?
--- Край на цитат ---
Витане задавал лукав въпрос и получаваш съответстваш на въпроса отговор.
Преди да поискаш отговор САМО СЪС ДА ИЛИ СЪС НЕ. Обясни какво точно визираш под "Евроатлантически ценности" или за да няма лукавство дай линк към текст в който някой изявен евроатлантик обяснява какви да тези ценности. Не линк към думи на путкинист обясняващ гледната си точка думи от първа ръка или първа уста на евроатлантик. При това не извадени от контекста а в прав текст обясняващи що е това "евроатлантически ценности" Тогава вече ще получиш търсения отговор.
VITAN:
Евроатлантическите ценности подлежат на анатема!, ако не се възприемат на 100%, а само избирателно.
Както казва един мой колега, който работи в Северна Америка:
- Тия (геювити), си правят каквото си искат и никой нищо не може да им каже.
Дори говорителката на Байдън е ЛГБТq+, а той се фука, че администрацията им толерира такива.
По същество:
Дават интервю на германец с кучето му.
Който разбира от кучета знае, че те много добре усещат социалният статус на господаря си.
Ако той е голям, кучето вири опашка, вири муцунка, лае радостно наляво-надясно.
А кучето на тоя германец гледаше срамежливо, беше го срам.
Седнало, прегърбено, наведен и тъжен, апатичен поглед.
Германеца рече:
- Аз по-добре завързвам емоционални и сексуални отношения с животни, отколкото с хора...
Да ви *** на евроатлантическите ценности, щом и животните се срамуват от тях.
Ако искаш доказателства, че на Запад евроатнантическите ценности са нещо, от което си избираш, като в сладкарница,
значи не знаеш на кой свят се намираш.
Срахувам се дори, че и Пикси няма да иска да ти го обясни.
П.п. Ако искаш виза за САЩ, си даваш всички акаунти: мейли, фейсбук, форуми или каквото там ти искат (така знам, но едва ли греша).
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 21, 2022, 03:32:00 pm ---... П.п. Ако искаш виза за САЩ, си даваш всички акаунти: мейли, фейсбук, форуми или каквото там ти искат (така знам, но едва ли греша).
--- Край на цитат ---
Не се чуваш какви глупости приказваш. И някой ще вземе да ти повярва...
С твоята нагласа би трябвало да си 200% сигурен, че ЦРУ, ФБР, НСА и другите трибуквени организации с помощтта на Мъск и Гугъл следят абсолютно всяка буквичка, която изпускаш в нета, така че едва ли на някой ще му трябват твоите акаунти - те и без това ти знаят и кътните зъби.
Или не обясняваше точно това преди няколко страници или в друга тема? :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия