Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (51/93) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 18, 2022, 03:55:40 pm ---Генерала ясно каза: В Украйна беше извършен въоръжен държавен преврат, който Западът прие за демократичен избор. Демокрацията избира властта с оръжие в ръка - това да се запомни!   :)

НАТО-вски генерал го казва това, не го казва Ким Чен Йьн от форума Мазето нет!  :D

--- Край на цитат ---
Какво беше извършено на 8 септември 1944-та в БГ? А на 10 ноември 1989?
А ноември 1917-та в Русия? А там коя година когИ дойде Горбачов на власт?
А к'во стана 1945-та в Германия? А кат събаряха берлинската сетна какво стана?

Странно е защо един и същ процес един път се кръщава "държавен преврат", а друг път - "освобождение", или "революция", или както там за по-благосклонно го кръщават историците...

И пак ще повторя една мисла за нашето освобождение: "Не забравяйте че тия дет ни освободиха втория път са синове на тия, дет избиха ония, дет ни освободиха първия път..."

VITAN:
Лъжеш. Внуци.
Безбожници като теб...

Радико:
Не очаквам това Витан и ЕДМ да го разберат. Но за останалите би било интересно четиво. Мен лично не ме изненада особенно много. Но все пак:
https://m.dir.bg/dnes/na-fokus/ot-parvo-litse-monologat-na-ruski-desantchik-voyuval-v-ukrayna-koyto-napisa-kniga-i-napusna-rusiya 

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Август 20, 2022, 09:09:57 pm ---Не очаквам това Витан и ЕДМ да го разберат. Но за останалите би било интересно четиво. Мен лично не ме изненада особенно много.
--- Край на цитат ---
1. Защо либералите не маукнахте дори, за 8 годишният геноцид в Донбас?
2. Защо според вас укро-райха трябваше да избие всичките няколко милиона, несъгласни с Хунтата в Киев?!
3. Я вие начетените да ми кажете, тоя дето държи NOVA, сурия телевизии, сайтове и радиа - кой е?
4. Има ли бивши американски разузнавачи?
Я тоя елементарен тест за интелигентност, пък после разбор на статията...

VITAN:
Да го кажем на украински: Зиг хайль!

https://rutube.ru/video/b13fbe4b6f0b81110eb24b69c3e2d245/

Или как няма нацизъм и изобщо нацизъм не се отглежда на Украйна. От малки детски годинки.

Това Радико се опитва да е технически форум.
Няма лошо история, но ти работиш ли върху твоя квантов-вибратор?
Или вече само ще спамиш?! Айц!?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия