Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (6/93) > >>

nasko:
И още за Горбачов:
Вот что натворил Горбачёв!
https://www.youtube.com/watch?v=WDiwnS2JjhU

Радико:
И какво точно е предал Горбачов, че не схващам от това което си написал а клипове нямам нерви да гледам. Особенно след това което споделих в последната тема. Та оредал е някаква сркретна информация ли, що ли???

EDM electronics:
Горбачов за мен е една долна отрепка и предател, а Елцин пияница.
А Путин, той е пълна тяхна противоположност на 180 гр. Именно той спаси Русия от готвения югославски сценарий. Къде беше Русия преди Путин, къде е сега...  ;)

А кой обича запада, Горбачов или Путин?  :D - риторичен въпрос...
На Горбачов, който наряза ракетите и даде ядреното гориво на американците за жълти стинки му дадоха утешителна награда за националното предателство, да преподава "демокрация" в университет в САЩ, по-късно и в Германия.

Ако американците плюят някой руски ръководител, това е най-сигурния знак, че си върши работата, както трябва за страната.

Целта на гадовете беше разпарчетосване на Русия с утилизация на всички ядрени оръжия и дълбоко колониално управление. Назначаване на колониална администрация /то така беше преди Путин и сега е така частично/, а руснаците-роби да копаят по мините полезни изкопаеми, за да е вечно царството земно американско.

Уви, удари на камък, Путин им развали рахатлъка, той унищожи мечтите им, той ги съсипа. :D
Единственото спасение, единствената надежда за оправяне икономическия упадък на американската империя от натрупаните дългове по безбройните монетарни реформи с печатницата им на пари, бяха руските суровини. Бяха.  :D

Радико:
ЕДМ това:

--- Цитат --- Горбачов за мен е една долна отрепка и предател 
--- Край на цитат ---
Е изявяване на собствено субективно мнение а не отговорът на въпроса ми "той този въпрос не е само мой"
Факта, че Путин ти е по симпатичен и че смяташ, че е направил повече за родната ти Русия въобще не доказва, че Горбачов я е предал.

EDM electronics:
Всеки има право на мнение и то публично - това е един от основните принципи на демокрацията и аз, като "демократ"  ;) се възползвам от него.

При мен въпросът със симпатиите не стои на никакъв план. Аз изхождам винаги от деянията. "По делата им ще ги познаете" - цитат.

Деянията на Горбачов са предателски. Не е едно /в горния пост споменах едно/, а просто всички негови дела са такива. Ще стане много дълго да се аргументирам, има цели филми за това. Ако те интересува наистина, гледай един-два. VITAN по ги разбира и той ще те насочи най-добре, ако наистина търсиш обективната истина.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия