Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (42/93) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: krasias в Август 09, 2022, 07:57:08 pm ---И не ме питай кое къде е сега иди питай Нинова къде е Техноимпес, питай твойте съпартийци кой какво е обрал.

--- Край на цитат ---
Кои са моите съпартийци, че не знам от коя партия съм, но поне къде си ме курдисал?

Аз не знаех и че Путин ми плаща да троля, от форума научих.  :D

От котилото единствено Бате Джул се държи на ниво е не е почнал да говори толкова елементарно.

valex:
За тези дето нямат представа какво има в страната:
https://www.economy.bg/featured/view/37172/Bylgari-syzdadoha-pyrvoto-v-sveta-3D-avtomobilno-tablo-
https://www.economic.bg/bg/a/view/elektronikata-v-novata-a-klasa-na-mercedes-shte-e-balgarsko-proizvodstvo-85206
https://autobild.bg/%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B4-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B5/
Това само на бързо.
А автомобилния завод отиде в Турция защото не можахме да осигурим достатъчно работна ръка.
п.п. И това не са части за Лада.

EDM electronics:
Празните приказки със завод на Фолксваген у нас беше чиста демагогия. Никога никой не е имал намерение да строи такъв завод у нас, поне от страна на германците. Само глупак може да направи такова нещо, а те не са такива.

Разлаяха кучетата, разни там оферти от различни страни, а всъщност от фирмата сами са си правили сметката къде ще е, другото е един театър, като изборите.

Защо им е да правят на наша територия завод, като пазарът ни е не малък, а нищожен. Колко българи могат да си купят нова кола? От къде ще намериш специалисти, то хора няма?
Защо им е да се сблъскват с митнически такси, превози, да правят тук коли, а да ги изнасят за Близкия Изток?
Естествено е, че Турция с нейното над 80 мил. население е поне 10 пъти по-изгодно.

Либерал-демократите ви излъгаха за пореден път и ви направиха театър, да се облизва българския народ на гладен стомах и да вижда миражи. :D

В България ще има западен завод за коли на кукуво лято.  :)
Чакате това вече 33 г., ще има да чакате, докато изчезне държавата от управлението на такива еничари либерали.
А плюйте по българските комунистически Москвичи в Ловеч...

valex:
Ти май още не си разбрал , че светът е глобален.
Никой не прави завод  за каквото и да е само за собсвено поотребление.
Естествено за руската федерация това неважи :)

EDM electronics:

--- Цитат на: valex в Август 10, 2022, 09:37:58 am ---Ти май още не си разбрал , че светът е глобален.
Никой не прави завод  за каквото и да е само за собсвено поотребление.
Естествено за руската федерация това неважи :)

--- Край на цитат ---
Ти или не четеш, или не разбираш това, което четеш. Изложил съм доводи, които нямат нищо общо с твоята глобализация.

Но като спомена глобализация ни в клин ни в ръкав, явно не си разбрал, че света води война в момента /тя е в самото начало/ с тази глобализация, за сепаратизация.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия