Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
Радико:
--- Цитат --- За чий им е на Каматсу завод в България? На кой ще продават стоката си тук
--- Край на цитат ---
Хм а защо не зададеш същият ритиричен въпрос за Тайван. За чии им е на Тайван TSMC??? На кого в Тайван ще продават толкова много процесори. Отговора и на двата въпроса е един и същи. На Камацу им трвбваше завод да задоволява ЦЯЛА ЕВРОПА. Като не можаха да го направят в България заради съпартииците на ЕДМ и Витан, направиха го в Турция. Когато някоя фирма направи в България РКСПОРТНО ОРИЕНТИРАН ЗАВОД тогава няма да го затвори.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 09, 2022, 02:02:29 pm ---Виждате ли Бате ви Джул, как ви манипулира, като сайтовете му с вещери и ходжи-баячи? - сравнява кон с кокошка от различни епохи и галактики.
--- Край на цитат ---
От същата епоха, същия клас техника (поне по размери)
https://www.ebay.com/itm/254374571118
Ще погледнеш ли цената или да ти я напиша? :)
--- Цитат на: Радико в Август 09, 2022, 03:40:32 pm ---Хм а защо не зададеш същият ритиричен въпрос за Тайван. За чии им е на Тайван TSMC??? На кого в Тайван ще продават толкова много процесори.
--- Край на цитат ---
На заводите на Самсунг, Епъл, Делл, Леново и хилядите други производители на каквото се сетиш разположени в близост.
И между другото ако се събере всичко, което се произвежда в БГ откъм автомобилни части, почти можеш да събереш цял автомобил. И като каза "багери" - в с. Тенево Палфингер прави хидравлични цилиндри точно за багери, и не само.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 09, 2022, 05:01:19 pm ---От същата епоха, същия клас техника (поне по размери)
https://www.ebay.com/itm/254374571118
Ще погледнеш ли цената или да ти я напиша? :)
На заводите на Самсунг, Епъл, Делл, Леново и хилядите други производители на каквото се сетиш разположени в близост.
--- Край на цитат ---
Намерил си църква да се кръстиш... :)
На мен шъ ги разправяш тия, на Радико как да е. ;)
Българската дрелка ще издържи по-дълго от тоя западен прехвален дарак - гарантирано. И примера който даде е на една дрелка от Бай Тошево време с една съвременна бормашина.
Ремонтирал съм винтоверт оригинален американски Девалт /със стоп-съединител/, струва 900 евро. Счупи се на 1-вата година редуктора. Понеже често ме бъркат с Мак Гайвър, ми го довериха и до ден днешен ми изпрашат благодарствени писма - работи, но след намесата на комунистическата ми мисъл и съветското ми възпитание и интелект. :D
Побългарих го, за да не се чупи повече - побългарих! :)
Не съм срещал българска дрелка счупена. :)
На мен шъ ги разправя...
krasias:
Българска бормашина, флекс и други подобни няма, по простата причина че това е AEG. Те затова и бяха толкова добри и толкова здрави.
А тая бормашина на Фесто може и да ти изглежда съвременна ма не е, щот това е най добрата марка в света.
VITAN:
П.п. Да бяхте сменили темата ли, що ли?
Отворете си: Що е то КПСС-БКП-БСП и има ли то почва в НАТОвска държава?
Съвсем например...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия