Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (36/93) > >>

Ksurnev:
Господа оХфицери, България е ЕДИНСТВЕНАРА страна от соцблока, която си ликвидира селското стопанство със закон, и Приватизазията на промишленоста унищожи 70%, ако не и повече, от заводите и фабриките.
Какв остана от завода в Радомир, който правеше големи детайки за КРУП?, нищо!!!!

ИМА ЛИ БЪЛГАРОФИЛИ В ТОЗИ ФОРУМ?

VITAN:
Единия бута, другия дърпа...
Българофил значи какво? Русофоб, русофил или нещо 3-то изключително и особено.

т.н. xakep, не ти изтърпях лъжите.
СССР и хитлерова Германия никога и никак не са били съюзници.
Доказателства перфектни вече дадох, но някой или го мързи, или се кефи да парадира със своята полуграмотност...
Ако, по твоите мерки и теглилилки са били съюзници, то това е последният им съюзник. Първия е твоя любим запад - от Португалия, та до Полша, от Норвегия, до Турция.

Не знаеш историята, не ми пробутвай тонове букви. Върви на Козяк 16, изкарал си си отдавна хонората.
Апропо, тук не е форум по история. Тя е м/у другото, когато някой работи по някакъв проект.
Ако продължаваш с наглостта си, ще ти задам няколко прости, елементарни ?-си.
Да видим първо, дали различаваш лявата си ръка от дясната.
Па после да седнем да "бистрим" политиката.

П.п. Ако мислиш, че какваш някакви нечувани новости - много се лъжеш.

EDM electronics:
хакер, направо си за съжаление.
Набълбукал си се яко с антируска пропаганда от сайтовете предназначени само за това.

Аз съм чел в Интернет и антируско творчество на Вапцаров, въобще може всичко да намериш, когато някой луд и недобросъвестен е решил да фантазира, като уфолог.

Бате Джул чете от врачки и вещери, кога щял да мре Путин, останалите четете подивели творби на целеустремени и озлобени с изцъклени очи русофоби - техните фантазии.

Между другото страшно много ме кефите  :D, то направо полудяване...  :D
Продължавайте, че ми е много забавно...  ;D

merlinbg:
   Виждам, че в този форум атмосферата е малко преди точката на самозапалване!!! Затова мисля да поохладя страстите малко, като ви цитирам един от първите постове тук написан от "mzk":

"Форумът е предназначен за споделяне на свободна техническа информация, както и теория и експерименти в областта на алтернативните енергийни източници.

Домейнът на форума е http://mazeto.net
Не се асоциираме с никакви други имена, личности, сайтове или хостове в Интернет.

Форумът е създаден с цел да отговори на необходимостта от съществуването на технически грамотно място в България за обсъждане на алтернативните и възобновяемите източници на енергия, както и за активно експериментиране в тази област. Засягат се популярни науки като екология, физика, силова и сигнална електротехника, CAD софтуер и схемотехника, програмиране, нови физични теории, медицина и др. Също така, ние поддържаме връзка с подобни форуми от други държави и организираме срещи с изобретатели от България и чужбина."

Надявам се все още форума да се казва "mazeto.net" и да е с техническа насоченост, а не например БГ МАМА или "клюкарник.нет-приказки за кой каквото се сети"

Наявам се и всички да помнят, че има правила на форума, който ги е позабравил, нека ги прочете отново ;)

valex:
merlinbg
Този форум е аватар на онова 'мъзе'.
Такъв ни е материала! :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия