Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Мега зелени проекти...
valex:
Добре е да се пускат видея или информация от руски изсточници в които няма думите БУДУТ или БУДЕТ.
По-информативно е! Останалото е фантазии и пропаганда нищо друго!
Ksurnev:
Дъ въ Елено моме. Може ли да не политиканствате поне в една тема?
4-5 човека, мацате форума като за последно, и всеки вие като на умряло.
Разгонихте толкова хора от форума, та няма накъде.
Пак Елено моме...
Михаил Кузмов:
зелено та чак мега
juliang:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 21, 2021, 09:10:47 pm ---зелено та чак мега
--- Край на цитат ---
Не е зелено, ама е евтино. Но това няма да продължава дълго - като качат още малко цените на въглеродните емисии и като падне още малк оцената на фотоволтаиците, дори и на ЕВН и ЧЕЗ ще им излиза на сметка да купуват зелена енергия.
И да го кажем направо - зелена енергия не означава евтина енергия До и да с*реш на поляната е най-евтино, ама след известно време става гадно за живеене...
Михаил Кузмов:
Да не означава! Аз изпълних един личен проект за къща с 300 кв. м. рзп. Газов котел Висман, цистерна 2700 лт. на двора, за отопление и бгв. След узаконяването на инсталацията, ми доставят без акцизно газ. Според сметки преди няколко месеца, излизаше 2 пъти по евтино от тока. Сега ще продължа проекта със солар на покрива, двусерпентинен бойлер за подпомагане на отоплението и бгв. Да видим колко на зелено ще стане далаверата! За изплащане не мисля все още!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия