Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Тънката граница.....
Радико:
Витане нямам намерение да си губя времето да гледам фалшивите клипове на които вярваш нито да ги оборвам. Той Юлиян ще ти го припомни това догодина по същото време. За да се видиш колко си "умен" аз съм абсолютно наясно, че моят жизнен стандарт ще се повиши с приемането на еврото. Той вече започна да се повишава сериозно заради това, че еврото наближава. Предполагам, че ще има и такива като теб дето ще загубят или поне ще бъдат принудени да се променят зарад това евро. Ами какво да ви кажа на всичките такива....
Правете като вятъра. На мен ми е през ветропоказателя!
ppipilica:
Интересно мнение, важното е ти да си добре, тва че няколко милиона ще са зле не е важно, тва че ще затъненем в дългове и че ще окрадат държавата също не е важно, не че сега на крадат, но тогава ще е в по-сериозни размери. Щом не ти се гледат фалшиви клипове гледай "истината" която обяснява Хампарцумян по БТВ.
Радико:
--- Цитат на: ppipilica в Юни 21, 2025, 03:25:29 am ---Интересно мнение, важното е ти да си добре, тва че няколко милиона ще са зле не е важно,
тва че ще затъненем в дългове и че ще окрадат държавата също не е важно, не че сега на крадат, но тогава ще е в по-сериозни размери. Щом не ти се гледат фалшиви клипове гледай "истината" която обяснява Хампарцумян по БТВ.
--- Край на цитат ---
Много странно и безпочвено разсъждаваш това, че аз ще съм по добре се определя основно от класовата ми принадлежност цялата класа към която принадлежа ще бъде по добре след приемането на еврото. Ти към коя класа принадлежиш??? Въобще маясно ли си с това???
Михаил Кузмов:
Какво излиза сега? Тия дето приеха еврото преди нас, нищо особено не им се случи! Но видите ли на нас ще се случи! Защо баш на нас?
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 21, 2025, 09:13:42 am ---Защо баш на нас?
--- Край на цитат ---
Седяла си една лека жена в ЕС на улицата приятно разголена.
Минали 20 арабина
(по един от Австрия, Белгия, Германия, Гърция, Естония, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Португалия, Словения, Словакия, Финландия, Франция и Хърватия)
завлекли я в един райски парк с много райски дървета и си удовлетворили нуждите.
Жената рекла:
- Защо баш на мене?
П.п. Казах да не ме занимавате, а да отидете в Tavex, да си получите златното кюлче за многото евро-атлантически акъл от Макс Баклаян. Координатите ги има в интернет.
Ии в Китай роботи с изкуствен интелект построяват цял язовир. Без 1 бачкатор! Тия, де се кикерчат сега по строежите, да не се надяват за по-далечно бъдеще изобщо, че някой вече ще им дава по 1 шапка пари...
Всички прости дейности ще се автоматизират и роботизитат с AI.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия