Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 29, 2022, 09:15:15 pm ---Обаче има един мъъъничък проблем - НАТО не трупа танкове на границата. Танка е чито нападателно оръжие, а НАТО няма намерение да нахлува никъде.
А Джавелин-а е чисто отбранително оръжие.
--- Край на цитат ---
Русия не провежда военни учения с тренировка на хвърляне на ядрено оръжие на границите на САЩ. Пиратите обаче, провеждат учение на руските граници. Руснаците не са струпали ракетни установки на границите на САЩ. Същите пирати обаче са насочили стотици дула на ракетни установки право към Москва. А кажи, как да не им строшиш главите? :D
VITAN:
Хулио,
Имаш ли идея какво е активна защита. Афганит да речем. А супер-пупер РЕБ ?!
Никога до сега мисля не е имало джавелин да удари съвременен руски танк.
Или е имало?! А?
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 09:26:21 pm ---Русия не провежда военни учения с тренировка на хвърляне на ядрено оръжие на границите на САЩ.
--- Край на цитат ---
Кой им пречи?
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 09:26:21 pm ---Пиратите обаче, провеждат учение на руските граници.
--- Край на цитат ---
ИЗВЪН руските граници, ще се съгласиш.
Отново да повторя, за схващащите по-бавно: Украйна не е руска територия. Вова трябва да приема тази реалност. Украйна може да си играе на войници с който си поиска и където си поиска.
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 09:26:21 pm ---Руснаците не са струпали ракетни установки на границите на САЩ.
--- Край на цитат ---
Кой им пречи?
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 09:26:21 pm ---Същите пирати обаче са насочили стотици дула на ракетни установки право към Москва.
--- Край на цитат ---
Да, а московските ракети сочат към най-пустите райони на Тихия и Индийския океан...
--- Цитат на: VITAN в Януари 29, 2022, 09:28:29 pm ---Никога до сега мисля не е имало джавелин да удари съвременен руски танк.
--- Край на цитат ---
Ми кат си ги крият... :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 29, 2022, 09:55:14 pm ---Кой им пречи?
Кой им пречи?
--- Край на цитат ---
Никой не им пречи, да им смачкат фасона. Аз не бих могъл да съм на мястото на Путин, защото досега да го бях направил.
Ами отсега нататък ще е така. Руските дула ще са много близо до държавата на пиратите. Така трябва.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 29, 2022, 09:55:14 pm ---
ИЗВЪН руските граници, ще се съгласиш.
--- Край на цитат ---
Тука вече почваш да се излагаш в тоя тъп въпрос. Ами оставаше и в техните граници да тренираха хвърляне на атомни бомби.
Какво да ти отговоря на тоя тъп въпрос. По-добре да замълча и да ти гледам сеира. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия