Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (18/322) > >>

VITAN:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Май 11, 2021, 08:16:21 pm ---В допълнение, моного пъти сък казвал че е грешно да се сравнява България със САЩ. Сравнението трябва да е между Европа и САЩ...
--- Край на цитат ---
Я върви го обясни на "нашите" медии и политици!
И на половината туземци тук.

Тия неща не ги пиша от кеф, а що ми е писнало от тяхната пропаганда, която се лее от всяка ютия!

svetlio760:
Сравненията, Витане, трябва да са според времето и ерата. В комунистическата ера бяхме по- зле от запада и срещу запада. Сега сме по- зле от Русия и срещу Русия. Това не говори добре за България. Май сме се откъм ебаната страна. Таман ще се върнем при големия брат и някой кретен като Сталин пак ще ни го сложи ;D

dmitarp:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Май 11, 2021, 08:16:21 pm ---
А по отношение на продължителността на живота вземете Хунза: https://www.nomadictribe.com/discover/items/36
средната продължителност на живота им е около 100 години ( и без никакви болести, като се казва че жените могат да забременеят между 60 и 90 ! ). В допълнение, моного пъти сък казвал че е грешно да се сравнява България със САЩ. Сравнението трябва да е между Европа и САЩ, и хората които не могат да разберат защо трябва това да е така, може би трябва да се врънат и да понаучат малко география и статистика.

--- Край на цитат ---

Здравата са те обработили в Америка, един гей казва един мит и всички американци като овце го повтарят. Това с хунзите е мит, там хората средно живеят не повече от 60, 70 години.
Именно защото продължителността на живота е комплексен параметър затова е и много показателен. И като сравниш Европа и САЩ какво получаваш? САЩ са много по хомогенни от колкото Европа и затова едно такова сравнение също е не коректно.

Радико:
Е те това последното направо ме уби Димитре.

--- Цитат ---   САЩ са много по хомогенни от колкото Европа 
--- Край на цитат ---
Аз не мога да се сетя, та ако ти знаеш кажи ми. Моя е тази "поне една" националност която е представена в Европа а не е представена в щатите. Или може би имаш в предвид по качественно смесване под "хомогенност" ако е така прав си там са оерфектно разбъркани във вид на хомигенна смес представители на всички нации. Включително примерно японци които в Европа почти не присъстват. Виж мисли малко повече преди да пишеш такива изказвания.

VITAN:
Американците с хомогенни. Расата и националността нямат никакво значение.
Българският етичен кодекс (не политическият) не се е променил от столетие приблизително.
Понятията за добро и зло. Макар последните години да са неутешителни.

А американците не могат да гледат техните си филми, снимани преди 10 или не дай Боже 20 години.
Етичният им код е вече тотално бъгнат!
Главният герой във филма е най-добре да бъде:
- жена;
- черна;
- обратна;
- инвалид;
- и психически крейзи.
Или нещо такова...
И да не ми скачат Матросов-ци, че да не вадя списъци с вече забранени филми и книги в САЩ.
Е, не ги събират и горят както при Хитлер, но то и няма нужда - носителите станаха електронни.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия