Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (170/322) > >>

plcsoft:
 :(
Според мен най- добре е да има голяма световна патаклама. Така ще се види реалното положение на Силите и малко повече ще се разредят взаймно и не само....
Че с това мерене на мускули патакламата е неизбежна, така или иначе.
Искам също да паднат повече атомни бомби в американските, руските, китайските и европейски  градове. Така ще се прочисти планетата от тази безумна техномания и Тирания. Така или иначе хомо сапиенс води началото си от Африка! Пак от там ще дойде новият човек след атомната ера.
Хем ще е обица на ухото на другите останали глупаци! То така или иначе с тази техногенна отрова която бълваме денонощно, след  20-30 години няма да има живот на планетата. Така или иначе, ни предстой голямото Зануляване , ами поне да е както трябва. Не е ли така?!
Който оцелее, оцелее, ще продължи да ръси човешкото семе, но вече по-мъдро и разумно ще подхождат към Живота, оцелелите простаци!? А и останалият животински свят ще си отдъхне и възроди! Надявам се!?!? :)

EDM electronics:

--- Цитат на: plcsoft в Януари 29, 2022, 08:01:41 pm --- :(
Според мен най- добре е да има голяма световна патаклама. Така ще се види реалното положение на двете Сили и малко повече ще се разредят взаймно и не само....

--- Край на цитат ---
Подкрепям напълно!
Аз се чудя на Путин и се мая, и го псувам, какво ги чака още тия, при условие, че превъзходството му е явно. На негово място не бих ги изтрал толкова време тия, да ги бях запукал досега.  Винаги е важел законът на джунглата, дори и в преговорите и винаги е печелил тоя с по-големия мускул. Имаха американците томахавки - командваха. Днес тия томахавки да си ги наврат в гъза.  :D

При условие, че ти е по-голям мускула, защо не се възползваш? Какво чакаш, да остарееш и да станеш на джумерка ли?

Аз съм на кажи речи 35 г. и кръвта ми кипи, не съм дядка на 50-60 г.... ;)

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 08:06:17 pm ---
При условие, че ти е по-голям мускула, защо не се възползваш? Какво чакаш, да остарееш и да станеш на джумерка ли?

Аз съм на кажи речи 35 г. и кръвта ми кипи, не съм дядка на 50-60 г.... ;)

--- Край на цитат ---

Мен ме пиши умрял. Така или иначе, я поживея още 20-30 годинки на този свят я, не! Старостта не прощава!!! Такава е реалността, за съжаление!
Ами, язък за тебе едвам христовата възраст си минал, ни си се наживял, нито си си отеб`ал, нито си се наловувал на риба! Ти има каво да губиш, аз не!? Все ми е тая, дали днеска ще се гътна или още 30 годинки ще мизерувам! Ти му мисли дето мизерия не си виждал..... :D

П.Р Абе ЕДМ-ски, Кадафито къде го заряза! Толкова си подхождахте!? Сега на Жириновски, мурафетите, ще гледаме или 45 години, стигат! ;D

EDM electronics:

--- Цитат на: plcsoft в Януари 29, 2022, 08:20:14 pm ---Мен ме пиши умрял. Така или иначе, я поживея още 20-30 годинки на този свят я, не! Старостта не прощава!!! Такава е реалността, за съжаление!
Ами, язък за тебе едвам христовата възраст си минал, ни си се наживял, нито си си отеб`ал, нито си се наловувал на риба! Ти има каво да губиш, аз не!? Все ми е тая, дали днеска ще се гътна или още 30 годинки ще мизерувам! Ти му мисли дето мизерия не си виждал..... :D

--- Край на цитат ---
Съжалявам те, наистина, но ти желая доброто.
За мен не се кахъри. По женската част съм се наситил.
Всяко лято ходя на Св. Влас и имам много познати рускини с които си пасваме не само по политическите възгледи, намираме общ език и в любовта.  :D Хубави жени са да ти кажа, няма мустаци на сом, красотки.

Вие дядките и да искате, не можете.
Ходя иначе редовно за риба и в Гърция, и в Турция. На мен основното ми занимание е "чесането на пъпа", не знам дали си разбрал. Аз не съм полудял милионер, дето ходи само на работа за пари. Гледам да греба с пълни шепи от каймака на живота.

Не го слушай juliang с неговия "градски начин на живот", бутафория е - от работа вкъщи, леглото и пак на работа, но си мисли, че "градския му живот" е най-добър.

Няма ли "чесане на пъпа" - пропилял си си живота напразно!  :D

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 08:28:46 pm ---Съжалявам те, наистина, но ти желая доброто.

--- Край на цитат ---

Благодаря!

Да ти кажа честно, не съжалявам за нищо! Колкото толкова!
 Просто исках да разнобразя, гледните точки! За другите, да има тема за размисъл! Иначе, започва да втръсва............. двуполясният модел на еднополюсна основа!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия