Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
Чел съм една дебела книга за основаването на Google. На български. Намери и прочети преди да се извисяваш.
Както всички компании от тоя калибър, капитала от 250 000$ до 1 000 000$ остава скрит. А той е критичния.
А! И мужиците вече имат подобни неща... Ти да видиш!
VITAN:
Неробе, не ги разбирам тия работи, смили се над "роба" и да го светнеш какво правят вашите:
https://www.youtube.com/v/ffk5GB6zzxE
Едно от жокерчетата: защо е забранено вече по закон обратните да се лекуват, за да станат нормални?!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Януари 17, 2022, 09:26:23 am ---Едно от жокерчетата: защо е забранено вече по закон обратните да се лекуват, за да станат нормални?!
--- Край на цитат ---
Много ми е интересно как се лекува "обратния"? Или си мечтаеш за леченията от преди 40 години? Някой изпушил 2 цигарки трева, кварталното пиянде, педал, фен на "Металика"... за всички се "предписва" едно и също лечение - тухларна. И се лекуват, докато станат "нормални".
А понякога почват да "лекуват" със същите "медикаменти" и тия, които не харесват линията на Партията... щот и те не са "нормални"...
За това време ли търгуваш, Витане...
VITAN:
Обратните са болни, но не телесно, а душевно. Или по-точно духовно.
И никак не е невъзможно да се ресетнат до заводските си настройки.
Но с груб материалист като теб да дискутирам.... (имаше там нещо писано за едни бисери...),
няма никакъв смисъл.
juliang:
Начи когато някой е обратен, то той е опасен за обществото и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се "ресетне". Няма "не искам".
Но когато някой поиска да те ваксинира, за да намали вероятността да се заразиш или да пренасяш заразата - това е недопустимо намесване в личния ти живот, и в правото ти на свободен избор.
Даа ти имам двойните стандарти...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия