Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
Bat_Vanko:
juliang, пропускаш една важна подробност: всички знаехме че "джипко бибитков" беше прост пожарникар а и той не се надуваше. Докато настоящият харвардец кУрОлира към високообразованите. И в този момент обикновените "висшисти" започват да си задават простичкият въпрос: "Абе тея харвардски дипломи по колко ги продават че да вземем и ние да си купим по няколко?"
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Януари 16, 2022, 01:10:26 pm ---Радико, заради високото ти самомнение и високоумие едва ли ще разбереш, но ще опитам.
Народите не умират от глад или войни, нито от робство (справки българският).
Народите умират от блуд. (справки Старият Завет)
А духовният блуд е по-опасен от телесния.
Ти си класически пример, как в духовен аспект не можеш да различиш лявата си ръка от дясната...
За техническите ти познания видяхме - един вибратор.
С духовния ти вибратор за сега няма да се занимавам. Водим се още технически форум, а за
духовно болни се иска:
1. Желание от тяхна страна да разберат нещо друго.
2. Много време за дискусии.
--- Край на цитат ---
Ако не можеш да кажеш нещо конкретно, по добре не казвай нищо, че да изглеждаш поне малко по умен. Въпреки, че едва ли, добре се знаем вече в този форум. С(ъс) тази си публикация в която нама нищо друго освен празнословни нападки, за пореден път показваш, на кого служиш и какъв си в същност. Това обаче не е новина, това е само напимняне от твоя страна. Ама е излишно, никой не е забравил, а нови няма.
juliang:
ЕДМ, дори на мен ми се виждат много запетайките... вземи си прегледай корекциите... :)
Радико:
Ха ха ха ето го и другия слуга на империализма се включи. Щот и той няма какво да каже. Ми кажете на господарите си да ви пратят на помощ. Някой с по голяма. Ментална мощ, че вашата нещо е в недостиг. Стига само за празнословни нападки и за коректор на правописа. Нема страшно утре, други ден ще отида да си купя един компютър та да не пиша от телефона. Да видя тогава какво ще правиш.
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 16, 2022, 11:28:41 am ---plcsoft, цитираш ме абстрактно /
Не съм говорил за това, кое е най-ценното в живота или за човека въобще, а затова кое кара хората да правят войни, кои ценности преследват в тях.
--- Край на цитат ---
Да, напълно съм схванал, написаното от теб и предходните постове!?
Но не се кахъри.......... просто следвам моята си, нишка на мисълта. 8)
Като заимствам определен брой думи от предходната нишка!!!
Тоест твоята!
И то абстрактно, разширявам идейният кръгозор!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия