Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (144/322) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 10, 2022, 12:12:52 pm ---В социалния живот:
Решава един български гражданин да посети Русия и да го награди лично Путин, американския президент се намеси пряко в българската съдебна власт и уволниха съдията, който разреши на подсъдим да отиде до Русия.

--- Край на цитат ---
Един български гражданин, който има забрана да напуска територията на БГ заради водено разследване срещу него. Би трябвало дори и без намеса отвън съдията да бъде уволнен.

VITAN:
До колко помня искал разрешение за малко да излезе и го е получил по законен път.
Но щом казваш, че хегемона е прав да иска каквото си иска - ОК.
Както и да си паркира джипката на жълтите павета в разрез със законите за пътното движение - какво тук значат мненията на някакви си туземци.

EDM electronics:

--- Цитат на: plcsoft в Януари 10, 2022, 12:21:34 pm ---......... приятелю, палач!?  :(

Направи си сам изводите, колко го интересува турчина що е това българин и има ли го изобщо!?

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: plcsoft в Януари 10, 2022, 12:30:16 pm ---1. Ами ЕДМ-е, кой ви е виновен!? Пак турчина ви е виновен, нали!? :)

2. Че си тъп и прост, здраво надупен цървул, пак другите са ти виновни, а!?!?

3. Да не използвам по-цветисти епитети............. :(

--- Край на цитат ---

plcsoft , виждам, че работата взе да става сериозна, а аз магарето си в калта не оставям.

Обоснови се, кое те кара да ме наричаш "палач", "тъп", "прост" и "надупен цървул", че и да чакам още цветущи епитети?

Нищо не съм споменавал за турците, че те са ни виновни, не съм те обиждал, твоята работа гузен негонен бяга. Турчин не съм споменавал в постовете си.

Имай предвид, че тези епитети казани пред мен, чупя уста с глава на момента. Използваш, че не си пред мен, за да обиждаш, иначе дали щеше де си го позволиш?

Не ме обиждаш за първи път и аз все премълчавам, но този път ще взема мерки.

Правя ти последно предупреждение за поведението ти, или си дръж нервите, или поне във форума ще бъдеш изключен завинаги.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 10, 2022, 01:57:30 pm ---Един български гражданин, който има забрана да напуска територията на БГ заради водено разследване срещу него. Би трябвало дори и без намеса отвън съдията да бъде уволнен.

--- Край на цитат ---

Ти пак ли взе да се правиш на незавършил юрист?
Когато подсъдим има наложена мярка за процесуална принуда, да не напуска пределите на страната, при наложаща причина тази мярка може да бъде отменена от прокурора, ако ли не чрез обжалване от съда. Когато съда прецени, че няма опасност подсъдимия да се укрие, ако напусне страната, той има правото да му разреши. Видно и от вече завърналия се подсъдим, съдът е направил правилна преценка - той се е върнал в дадения му срок и с нищо не е препятствал наказателния процес.

Освен това има извършени не една, а две проверки от инспектората и те не са установили наличието на нарушение на процесуалния закон от страна на съда.

Ти как разбра, че разрешението за напускане не е законосъобразно и въз основа на кое трябва да бъде уволнен съдията? Или просто си приказваш ей така, като всичко останало, с доказателства от Интернет?

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 10, 2022, 02:50:38 pm ---Ти пак ли взе да се правиш на незавършил юрист?
Когато подсъдим има наложена мярка за процесуална принуда, да не напуска пределите на страната, при наложаща причина тази мярка може да бъде отменена от прокурора, ако ли не чрез обжалване от съда.

--- Край на цитат ---
И "належащата причина" е ... връчване на медал?!? Не могат да му го пратят по пощата, или да му го връчи посланика на РФ в България?
Следващия път ще знам - резервация на Халкидики е належаща причина да напусна страната...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия