Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
@plsoft - Нищо не прави толкова човека патриот на родината си, колкото посещението на американско гето:
https://www.youtube.com/v/_bsUz3e_XL4
EDM electronics:
plcsoft, ти сам се издаде, колко разбираш.
Скалъпи цялата българска хилядолетна история със само 2 реда от турската история, щото твоя братовчед там бил голям ерудит и ти прихванал по роднинска линия си същия ерудит? :D
Волжска България, Велика България, Аспарухова България - само с 2 изречения! ;D
Кажи ми как да не се смея сега, как да не се смея? :D
И нали уж демокрацията щеше да ни позлати, а то хората работят викаш за 500 лв., ако ги сметнем преди деноминацията тия пари през социализма бяха 50 лв. - смятай докъде ни докара демонокрацията. Не стига че населението намаля с цели 4 мил., ами и получават заплати по 50 лв.
plcsoft:
Американците поне показват гетата си! Ами вие що не ги показвате! Я се разходи до Столипиново, Максуда или там какви бяха, още, да видиш истинска мизерия. Американските негри даже са добре! И в управлението на държавата има от тях и във всички сфери на живота. Даже и по-филмите ги дават! До колкото знам американските филмови продуценти са задължени във всеки филм 1/10 от ролите да са за малцинствата. А тук, как е????????????
За Русия да не говорим!?
Само си спомням когато ходихме на екскурзия до Москва и Санкт Петербург от летището като се прехвърляхме в хотела трябваше да обиколим със 20 км повече. Попитахме екскурзоводката защо е този маршрут при положение че GPS ни даваше къде, къде по-кратък - Отговора беше за да разгледаме Москва! Но, неофициално се каза, че ще заобиколим циганските квартали!?!? Дай и за тях инфо!? Всяка монета си има две страни!!! Или руснака, не ще да си показва задният двор!?
Що се срамуваш, нали и те като тебе ,са хора!!! И те една душа влачат!
Или ти си бого-подмазан!? ???
EDM electronics:
Аз от цигани не разбирам и не искам да разбирам. Който много се е загрижил за тях, да се сродява, да помага - нямам нищо против. :D
Аз съм славянин и ме интересува живота на славяните. За циганите би трябвало да се интересува родината им Индия, но се интересува за тях Сорос.
По важно е нещо друго да се отбележи:
Когато ни приемаха в НАТО, поставиха условие, да си унищожим всички ракети, да ги нарежем, 3/4 от бронетехниката /танкове, САУ, БТР и др./, да съкратим армията 6 пъти и да се отървем от складовете с боеприпаси. Това какво ви говори? Ние ще сме пълноценни вонни партньори с НАТО или са ни разоражили?
Естествено пропагандата ката ден ни вменява първото, но фактите говорят за второто.
Защо се наежват някои, като говоря за фактите?
По това можем да определим, колко искрени са нашите партньори с нас и защо се намираме на това дередже.
В икономиката да вземем пример:
Решаваме да прекараме руска газ от която ще спечелим, американците ни принудиха да скъсаме договора.
В социалния живот:
Решава един български гражданин да посети Русия и да го награди лично Путин, американския президент се намеси пряко в българската съдебна власт и уволниха съдията, който разреши на подсъдим да отиде до Русия.
Ето за това ви говоря.
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 10, 2022, 11:57:47 am ---plcsoft, ти сам се издаде, колко разбираш.
Скалъпи цялата българска хилядолетна история със само 2 реда от турската история, щото твоя братовчед там бил голям ерудит и ти прихванал по роднинска линия си същия ерудит? :D
Волжска България, Велика България, Аспарухова България - само с 2 изречения! ;D
Кажи ми как да не се смея сега, как да не се смея? :D
--- Край на цитат ---
За съжаление такива са фактите, приятелю, палач!? :(
Ако не вярваш, отиди в Турция и купи един учебник по-история за средно образование, сам виж какво и колко има писано за българите!? Поне ти е близо, има няма 200км. Колко е за твоята фирма, едно чесане на пъп!? ;D
При това учебника беше над 320 страници!? Значи от 320 страници средновековна турска история само 10 реда за българите!?!?
Направи си сам изводите, колко го интересува турчина що е това българин и има ли го изобщо!? Не като българина на лягане, на ставане и на сън, все турчина му е трън в очите, все с турчина си мери оная работа!? :D :D
Той друго не знае, я!!! И после що България умирала!!! Ами ще умира и руснаците няма да ви помогнат, даже!!! Ти ко` си мислиш!!! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия