Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
Радико:
--- Цитат --- Та пак питам, ще има ли 3-ти Соломонов храм, или евреите ще си траят вовеки?
--- Край на цитат ---
Отговора на този въпрос беше даден преди да зададеш въпроса:
--- Цитат --- Остана им да си осигурят още пет шест декара земя. За тях няма да направят цяла световна война
--- Край на цитат ---
Има обаче един друг фактор който пренарежда всичко:
Слънцето.
VITAN:
На грам не познаваш истинските евреи, нито араби. Ти може да се купуваш и продаваш, те не!
3-тият Храм, ако можеше да е на друго място, отдавна да е бил. Джамията, ако можеше да я преместят, отдавна да е преместена.
П.п. Купи си хубави слънчеви очила.
juliang:
Та кво викате става в Афганистан... американците още не са успели да се изтегля, а талибаните вече стрелят из Кабул.
Казвам ви аз - тия няма да стоят дълго в границите си, ще тръгнат. И ще тръгнат на север...
VITAN:
Хулио, ще ти се но няма!
Талибаните не са Ислямска държава.
Никога не са ламтяли за чуждо, особено пък, след като ходи делегацията им в Русия.
Посолството на САЩ бяга, руските дипломати си стоят.
Що?!
Талибан = народоосвободително движение (приблизителен аналог)
Ислямска държава = мекере на САЩ и Израел (къде се лекуваха главорезите от Сирия?)
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Август 15, 2021, 07:33:21 pm ---На грам не познаваш истинските евреи, нито араби. Ти може да се купуваш и продаваш, те не!
3-тият Храм, ако можеше да е на друго място, отдавна да е бил. Джамията, ако можеше да я преместят, отдавна да е преместена.
П.п. Купи си хубави слънчеви очила.
--- Край на цитат ---
А ти колко приятели араби имаш, или и ти грам не ги познаваш и от там си правиш изводи за о останслите в частност за мен. Ако е така в грешка си. Имам много приятели араби и знам за какво иде реч. Та колко араби ако ги попитам за теб биха казали:
Ооо той е мой приятел???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия