Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (117/322) > >>

VITAN:
Има разлика между факти и пропаганда.
Това, че камбанарията ти е доста ниско и хвърляш наблизко, не значи, че фактите не са други...

Вашите хора купиха и бастисаха сайта "Аспекто". Там имаше една разкошна статия на Боян Чуков. В нея обстойно се описваше процеса на формиране на радикалният ислям.
Средата на 20 век всички ислямски държави са доволно светски.

Запада е в икономически, политически, военен, финансов, медиен и технологичен апогей.
САЩ изнамират от арабите няколко радикални ислямски идеолога и ги финансират.
После от тях тръгват школи, после от школите всякакви главатари главорези.
Главатарите вече с арабски пари, а и не само
(Ал Кайда няма ли официално финансиране от САЩ)
правят военни организации.
За какво и е трябвало на янките е прекрасно видно на ден днешен.
Ако нямаш 10 диоптъра цайси, разумява се.

Радико:

--- Цитат --- За какво и е трябвало на янките е прекрасно видно на ден днешен 
--- Край на цитат ---
Аз не мога да видя от моята камбанария това нещо. Дали защото е прекалено ниска или орекалено висока това е без значение. Ти щом смяташ, че е съвсем ясно. Би ли ми го обяснил със две три изречения. Някак си по прост и ясен начин. За какво им е на американците тая простотия???
А и не ме убеждавай с доказателства, че това е така ясно е че е така. Въпросът, големият еъпрос е не дали е така а ЗАЩО е така.
И ако може без рускотубски видеоизпълнения, няма да ги гледам. Със три изречения човек може да обясни всичко на този свят особенно истинските цели на ония.

VITAN:
На янките освен да кльопа военопромишленият им комплекс, за друго не им трябва.
Но виж, на евреите им трябва.
Ето тази карта "за намерения" говори достатъчно:
1-вата е положението сега, 2-рата какво трябва да стане

Това без много кръв няма как да стане.
Значи трябват главорези...

Може много да се пише по темата, но ако видя, че има смисъл.
П.п.: Ралф Питърс (Ralph Peters) е бивш американски подполковник от армията, геополитик и писател... негова е картата и вече с руско видео мога да докажа, че е взета "на въоръжение".

Михаил Кузмов:
Пиши, пускай видео, аз друга работа си нямам, само теб чета и гледам, пък и май с всички е така! Да пуснем ли една анкета, колко четат фобийте на болен мозък?

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 14, 2021, 08:31:31 pm ---Да пуснем ли една анкета, колко четат фобийте на болен мозък?
--- Край на цитат ---
Мне по барабану.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия