Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Юли 19, 2021, 10:53:39 am ---Обществените строеве исторически вървят така:
1 Родово общинен
2 Робовладелски
3 Феодален
4 Капиталистически
5 Информационно общество или Роботовладелски.
Обаче САЩ са в преход от четвъртият към петият обществен строй. А ти се опитваш да ги оприличиш със страна която е заседнала между третия и четвъртия.
--- Край на цитат ---
И това с 5-тия строй, от теб роботовладелчески, от мен електронен концлагер - трябва да го разбирам повод за гордост и екзалтация?! Тоя строй е Bull shit, isn't it? Или не? Ако не, къде точно трябва да се екзалтирам?
Роботи в щатите да търсиш, много не му е мястото. Има къде-къде по-напред държави, но пък там shit-a не е толкова. Да не кажем никак. Пример - Корея.
Пуснал си си друг филм...
Биричката ти идва в повече.
А може би и пуканките? Американските са ГМО, шъ з'наш.
Номак:
Извинете,тва нали е "Mazeto.NET - форум за свободна енергия" ??
троловете можи ли малку да СЕ ограничът,админ има ли??
ко админа не му СЕ занимава-да даде правата на мен,аз ще СЕ погрижа!
Радико:
--- Цитат --- И това с 5-тия строй, от теб роботовладелчески, от мен електронен концлагер - трябва да го разбирам повод за гордост и екзалтация?! Тоя строй е Bull shit, isn't it? Или не?
--- Край на цитат ---
Историята сочи, че навсякъде при всички преходи от строй в строй е имало такива ретроградни елементи които са защитавали неистово но безуспешно старото. Продължавай на мен не ми пречиш. Просто ми е жал за теб. За тия напъни дето ги правиш.
А и да знаеш електронният концлагер е хиляди пъти за предпочитане пред онова място дето е живял Гребенников. За предпочитане е и пред онази държава "народна" република България дето по цялата и граница имаше бодлива тел за да пречи на преминаването ОТВЪТРЕ НАВЪН.
VITAN:
Kid, живей си, и ти не ми пречиш.
Само уточнявам за концлагера.
Сидни, Австралия, 3-4 умрели наскоро от коронобесие - Население: 5,312 милиона (2019 г.).
Карантина, всички по къщята!
Радико:
Ти тия от "концлагера Сидни" не ги мисли. Като им писне ще се дигнат и ще пометат и оравителство и все щот са свободни по душа.
Ама тия в Гулаг... Пи скоро говедата във фермата имат шанс да се надигнат за свобода без да ги изтрепят от колкото тях. Таман три поколения ги делят от това да станат малко по свободни. Демек внуците на тия дето сега ходят ма детска градина в Русия ще могат да дишат като свободни хора.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия