Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (7/322) > >>

Радико:
Значи още началото на темата:
Глобализъм, НАТО, СЗО, ги поставя в един кюп. А света около нас, там са клиповете на руски език.
Крайно объркан светоглед изхождащ от една единствена гледна точка, великоруската. Ако трябва да съм по точен използват се "размишления"  на хора поддали се на активно ориложеният върху тях принцип "разделяй и владей"  за тия хора цялата вселена е като ези и тура. От едната страна "нашата Русия" а от друга страна злите и лоши "империалисти" които се прикриват къде под формата на НАТО къде под формата на СЗО и какво ли не още.
Безкрайно наивистично виждане.

epwpixieq-1:
"Mazeto.NET - форум за свободна енергия" ???  :o  но политическите обзори са много по-развлекателни и клюкарсно интерсни теми особенно за някои видни участници във форума.

VITAN:
epwpixieq-1, можеш да ни светнеш нещо по твоите експерименти.

Или пак ще минеш номера със: тия от вас които са в час.... тия от вас, по-наблюдателните...

Дай нещо, ако трябва да му проектирам електрониката. Или всичко е топ-сикрет?

Дал съм неща безвъзмездно, които, ако се поръчат са със сигурност труд около 5000 лева.
Ти какво даде?
Ако искаш можеш ме попита как съм ги сметнал тия 5000?
Huh?

Михаил Кузмов:
Кое точно VITAN  ти е безвъзмездно? Превода за Деси Браун, или постването на руска демагогия! Ти всъщност от кои маймуни си? Дето гледат или дето правят? Или дето копират всичко руско без да мислят?

epwpixieq-1:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 17, 2021, 06:29:20 pm ---Дай нещо, ако трябва да му проектирам електрониката. Или всичко е топ-сикрет?
Дал съм неща безвъзмездно, които, ако се поръчат са със сигурност труд около 5000 лева.

--- Край на цитат ---
Ех VITAN, вижда се как не сте рождение оценител на стойности въпреки че явно с парични знаци измервате приноса си, но сигурно сте прав понеже дургото (което пишете) си е чиста загуба  ;D.

Това колко сте дали, не е на вас да оцените, а на тези които са го получили, прочеили, оценили и взели нещо за себе си. И най-малко трябва да разберете, понеже явно не сте го разбрали до сега. реалната стойност е база на оценка от търсене и предалгане а не на този който предлага, дава или продава, понеже те могат да преоценят това което предлагат с много финикииски знаци, които сами по себе си са безстойностни хартиики :)

--- Цитат на: VITAN в Февруари 17, 2021, 06:29:20 pm ---epwpixieq-1, можеш да ни светнеш нещо по твоите експерименти.
....
Ти какво даде?

--- Край на цитат ---
Относно моите експеримети няма какво да святкам хората, писъл съм в теми за това, които се интерсува ще види и ще прочете.  Вие явно, на база на вашите дълбоко смислени коментари, основно от политика се интересувате така че няма да ви е интересно, а при положение че вие е, ще направите усилия и ще прочетете.

Но за вас специално ето снимка на един проект който ми  отне няколко седмици да го направя но се получи добре, и то толкова добре че е вече и музеен експонат  ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия