Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (60/322) > >>

Радико:
Ако не беше еврейкара истинската му майка нямаше да е начело на Русия.

Михаил Кузмов:
Готкият Витан, имал документалистика! Ама като няма какво да каже 1,2,3,...лапайте мухи! Благодарим за обстойната информация!

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 08, 2021, 10:39:10 pm ---Благодарим за обстойната информация!
--- Край на цитат ---
Деде, и баща ми на твоите години се хвърляше на всякаква работа, но след няколко години вече нищо не му се работеше.
Ако си губя времето за всяко изхождане на трол по всяка тема, обстойно, доказателствено, с аргументи, то съм за 4-ти километър...

VITAN:

EDM electronics:
VITAN, тези дето си ги изтипосал ли са стожерите на съвременната демокрация?
Че той тоя Хенри 8-ми е заклал толкова хора, колкото в момента е града в който живея. То Баташкото клане изглежда, като погалване с перце спрямо тоя западен европеец? Скоро ходих отново /всяка година ходя/ на църквата в Батак, да се поклоня пред жертвите на османското иго - нищо че днешните демократи го отричат.

Да не е случайно тоя Хенри 8-ми руснак, че те май само руснаците ги правят тия работи?  :D

А за Леополд 2-ри чувал ли си?
Умъртвил около 15 милиона - рязал ръце, крака, уши и т.н. - демократ, изнасял демокрация в бедна африканска страна, както американците изнасят тяхната демокрация.  :D

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B4_II_(%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B3%D0%B8%D1%8F)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия