Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
svetlio760:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 27, 2021, 10:51:28 pm ---Ето накъде сме се запътили, мечтания запад до къде я е докарал.
Това е от миналия месец, пресни кадри - имам чувството, че е филм за зомбита. Така не живеят и най-бедните цигани у нас. Защо не е жив Тодор Живков, да види как за две--три дъвки Би-Бип от стрелбищата и едни скъсани дънки Рифле от корекома ни излъгаха, ще ставаме, като тия:
https://www.youtube.com/v/33Cz9Ng3RqY
--- Край на цитат ---
Пък хамериканците да направят като мен. Нарамват мотиката и отиват у кънтрито и вилиджа да копаят на къра и да изкарват за ядене, вместо да мрънкат, че печатницата ги е прецакала.
VITAN:
--- Цитат на: svetlio760 в Май 27, 2021, 11:44:39 pm ---Путин също е евреин за който не знае.
--- Край на цитат ---
Не лъжи.
За кого е казано?
Момко, уникално си доверчив. Ако Димел-а благослови, може да те срещна и на богословски диспут.
Набил си си клишета - като цяло верни, но както се казва, дяволът се крие в детайлите.
Определено си протестант. Питал такива:
- Защо сте махнали толкова книги от Старият Завет?
- Това са го решили по-умни от нас...
Упс, по клишета не бяха ли най-умни евреите?
Никак няма да ме затруднят знанията ти, но това излиза от много рамките на форума.
svetlio760:
Витане, протестант съм от поне 30 години, учих три години богословие и ме изгониха за непристойно поведение, като не ми казаха в какво се състои то, водил съм богословски спорове и дискусии и с привърженици на Ванга, и с привърженици на Дан Браун, и с бяло братство, вегани, още мастити окултисти, медиуми, екстрасенси и съзвездия начетени и велики хора. Вервай ми наслушал съм се и съм се нагледал на всичко. Както в преден пост казах, когато си сляп за очевидното и виртуоз да намираш под вола теле и да успяваш да вадиш вода от 99 неизкопани кладенеца, не си за мен. За мен са тези дето виждат очевидното и предполагат за това дето не се вижда. Библията е четиво изпитано през вековете и удържало проверката на времето. Ако имаше Библия на Тангра, или българска Библия, щях да съм тангринист изповядващ български бог, ама няма. Ако имаше по- смислени евангелия от тези четирите, каноничните, щях лично да си ги добавя към моята библия. Относно стария завет, приемам макавейските книги, донякъде приемам книгата на Енох, донякъде и всички останали православни не прибавени към протестантската Библия книги и това ми е предела. Прераждане няма, астрални езотерични идиотщини няма, а и да има не ме касаят, свещени предмети има когато си втълпиш, че са свещени, какво друго? Аа! Разните му сатанински ритуали ти въздействат когато им се вържеш и им повярваш, тоест плацебо. Та това е. За теб клише, за мен факти.
А що се отнася до Путин, ако Путин не умееше да омайва евреи, Русия отдавна да е станала като една от бившите комунистически страни, а Путин няма как да омайва евреи ако самия той не е евреин, защото те не се лъжат лесно! И Путин преди 2016 бяха 4 двойника, но убиха единия и сега са трима. 50% притежава и управлява руската мафия, останалото се дели между още 3 групировки и всичките тези някак се разбират и диктуват на Путин как да се държи и какво къде да говори. Кой от тези тримата е оригинала не е много ясно, не е ясно и дали не е точно той убития, защото поне един от двойниците му не знае немски. Надявам се този отговор да те устройва.
tobo1:
EDM-чо - на 34 години и помни дънките "Рифле" и Корекомите... Интересна работа.
Радико:
--- Цитат на: tobo1 в Май 28, 2021, 04:30:06 am ---EDM-чо - на 34 години и помни дънките "Рифле" и Корекомите... Интересна работа.
--- Край на цитат ---
Не не тои не е на 34 реални. Той е на 34 според вътрешният биологичен часовник защото поради здравословният начин на живот е забавил работата му и си е съхранил тялото. Кофтито обаче е, пе като забавиш часовника нарушаваш и развитието на мозъка което се вкияе от този часовник. Всяка монета има и обратна страна.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия