Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
epwpixieq-1:
--- Цитат на: dmitarp в Май 27, 2021, 02:56:11 pm ---Печатането на пари си каза думата в САЩ инфлация от 4%
--- Край на цитат ---
Това е по "официалната" стъкмистика, неофициалната е над 15%.
И за да разберете каква е логиката на тази разлика, при инфлационната стъкмистика, от 1980 до сега инфлационната кошница (това което определя инфлационния индекс) е променяна 19 пъти. Основната причина за промяната, в допълнение на замаскирване на инфлацията, е това че пенсионните осигуровки с САЩ се индексират с официалния процент на инфлация, и когато той изкуствено се поддържа нисък (с различни статистически трикове), то тогава и пенсионните плащания (с времето) са много по-малки (сравнени с реалната покупателна способност на пенсиите) и така хората на фиксиран доход се облагат скрито с инфлационнен данък. Точно това се случи и в България, а и навсякъде в Източна Европа, за хората които бяха пенсионери през 90-те години, само тогава всичко се разви много бързо и се виждаше директно. В САЩ, а и където и да е, законите на икономическата гравитация също важат, въпреки че много хора си мислят обратното.
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Май 27, 2021, 07:16:02 pm ---Дори и от 1800-тната да е, трябва ми 1-ва книга Битие, 1-ва глава, 1 стих.
Печатницата не е интересна, тя бачка за пари.
--- Край на цитат ---
Заповядай:
VITAN:
Благодаря. Е, сега трябва да питам за най-най-последното изречение, но никак не е задължително. Първото изречение бе добро начало.
Радико:
Искаш последната страница от откровението на Йоан, която е последната книга от библията или само последното от Битие.
Което и да е от двете мога да ти го снимам малко по късно защото ще трябва да поработя малко в един магазин. А там може само след работното им време като няма хора в магазина.
Та може и утре да стане ако закъснея с работата.
svetlio760:
--- Цитат на: Радико в Май 27, 2021, 06:45:30 pm ---Светльо първо заявяваш:
"Не знам с кого си говорил"
И после започваш да оспорваш написаното от мен. Как става това като НЕ ЗНАЕШ ти сам го каза. Във случая не става дума каква е истината защото всеки ВЯРВА само вярва че знае истината. Обаче твията вяра колкото и силна да е няма да промени факта, че съществуват и такива хора дето ги описах. Сгващаш ли. Тях просто ги има. Дет се вика извратеняци секакви в тоо свет. Ама според някой пък ние сме извратените. И това е факт.
Витане
До колко си разбрал до колко не си ей ти долу снимка от моята Библия, прави си изводите право ли криво ли си разбрал.
--- Край на цитат ---
Пиша, не, че няма такива хора, а че не ги знам, не ги познавам тези. Те тряя са яко изтрещяли! Оспорвам тяхното. Това не са сатанисти. Аз ти описвам кои са сатанистите. Ето ги и тях: https://www.youtube.com/watch?v=eQ_Kxn8g8VU
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия