Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 28, 2022, 07:24:40 pm ---Общо мирните граждани, загинали в Донбас за 8 години откакто започна наказателната операция на Киев, са над 14 000. Но за този геноцид мълчат през цялото това време и западните политици, и западните медии.
Фашистите избиха над 14 000 мирни граждани в ЛНР и ДНР. Путин прекрати геноцида!
--- Край на цитат ---
Защо Русия не постави въпроса пред ООН? Защо не поиска "сини каски"? Защо не поиска налагане на санкции? Къде беше Китай по това време.
И кат казаха "Китай" - още чакам другиаря Си да се изока и да затрепери целия свят. Ма другаря Си май реши да си затрае...
--- Цитат на: VITAN в Февруари 28, 2022, 07:29:18 pm ---Да беее неграмотен, римско приветствие си е, спор няма!
--- Край на цитат ---
Явно римляните са го изкопирали от Хитлер...
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Февруари 28, 2022, 07:32:34 pm ---Ами избили са. Защото имат да си връщат. Докато го докарат поне до 1/3 от унищожените украинци при голодомор знаеш ли колко още има да трепат малко са, малко са трепали.
--- Край на цитат ---
Изплю ли най-сетне камъчето. Такива като тебе се радват на смъртта на хората, подкрепят, затова никъде по никоя медия не съобщават за геноцида над руснаците. Но ти доказа колко си жесток. Не веднъж си правил изявления, как искаш руснаците да бъдат ударени с ядрени бомби, лъжеше че не мразиш народа, защото ядрените бомби ще унищожат именно народа.
Ти дори се закани и мен да бесиш на стълбове, но се моли, че не си ме срещнал лице в лице, че тогава ще ти дам възможност да ме бесиш.
juliang:
Чеки малко да "разведря обстановката":
В Англия вече има интерес към многонационалния легион, който да вземе участие в... "не-войната":
https://www.youtube.com/v/ZIjGjooK8bU
merlinbg:
Виждам, че логиката в света се счупи тотално, затова ще дам съвет на Зеленски. До сега раздадохте безотчетни автомати на хората, дадоха автомати на затворниците, сега може да раздадът автомати и на лудите в лудниците и да ги пуснат по улиците.
Радико:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 28, 2022, 07:38:18 pm ---Изплю ли най-сетне камъчето. Такива като тебе се радват на смъртта на хората, подкрепят, затова никъде по никоя медия не съобщават за геноцида над руснаците. Но ти доказа колко си жесток. Не веднъж си правил изявления, как искаш руснаците да бъдат ударени с ядрени бомби, лъжеше че не мразиш народа, защото ядрените бомби ще унищожат именно народа.
Ти дори се закани и мен да бесиш на стълбове, но се моли, че не си ме срещнал лице в лице, че тогава ще ти дам възможност да ме бесиш.
--- Край на цитат ---
Не аз ти си това което ме описваш. Защото ти постоянно оправдаваш идиота.
А да видиш добре ли е това са убиици избили милиони и заслужават възмездие. За руснаците говоря.
В същност това въобще не го мисля което го пиша. Ненавиждам всяко насилие, но ти подкрепяш насилието кефиш се на това че твойте са навлезли в чужди земи да трепят уж да отмъщават. Имаш елементсрно скотско мислене и не смятам повече да се занимавам с теб. Има кой да се погрижи за греховете на всички.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия