Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
EDM electronics:
Колонизатора на България е заповядал на своята 5-а колона - назначения от САЩ български министър председател /ХаУарта, КурОлацията/, да уволни военния министър, защото не се подчинява на колониалните интереси, а гледа първо българските такива. Това е недопустимо в условията на американската колониална демокрация.
Извънредно! Петков поиска оставката на Стефан Янев
https://blitz.bg/obshtestvo/izvnredno-petkov-poiska-ostavkata-na-stefan-yanev-video_news871085.html
Радико:
Странно, странно. Аз познавам пет или шест Бесарабски Българи
Никой от тях не споменава такива неща редовно си ходят до Украйна даже единият тези дни не успя да се прибере от там. Мисля, че в момента ти го играеш "проводник" на путинистка пропаганда.
juliang:
Добре де... а що не бяга тоя българин в Украйна? Кат е толкоз лошо, що стои там? Българите, дет не ги устройва в България си намериха по-добри места за живеене.
За министъра - да си прави своя партия, да печели избори (или да ги купи с руски рубли) и да управлява независимо от колониалната демокрация. Ей Костя как го направи...
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Февруари 28, 2022, 11:29:30 am --- Мисля, че в момента ти го играеш "проводник" на путинистка пропаганда.
--- Край на цитат ---
Свободен си да си мислиш, каквото си поискаш. Аз цитирам уж свободна българска медия /колко е свободна само колониалния началник знае/, не съм си го измислил. :D
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 28, 2022, 11:31:58 am ---1. Добре де... а що не бяга тоя българин в Украйна? Кат е толкоз лошо, що стои там? Българите, дет не ги устройва в България си намериха по-добри места за живеене.
2. За министъра - да си прави своя партия, да печели избори (или да ги купи с руски рубли) и да управлява независимо от колониалната демокрация. Ей Костя как го направи...
--- Край на цитат ---
1. Пак ме караш да го играя баба Ванга. Но ще ти отговоря с пример от себе си:
Чудя се, като е толкова хубаво на запад, защо аз все още не съм се изселил там? :)
2. Виждаш ли, когато министър се опита да защити българския, не колониалния интерес, той става много неудобен за колониалния министър председател и той го уволнява по заповед на колониалния му началник. Това са основните доводи. Другото там кой каква партия ще си прави са празни приказки.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия