Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (261/322) > >>

merlinbg:

--- Цитат на: alvion в Февруари 24, 2022, 06:37:27 pm ---Тази античовешка идеология е гибел за човечеството! Ето  какви изроди ражда сега!

--- Край на цитат ---

Хм... а за тези "Нормални", какво ще кажеш?

Радико:

--- Цитат на: merlinbg в Февруари 24, 2022, 03:19:46 pm ---    Явно просто съм си нагъл :) А колкото до бай Дън... ми не срал си е в собствените гащи, ама това е нормално, човека все пак е на въздраст и се изпуска :) Това беше в кръгъ на шегата.
    Само едно ме интересува, знаеш ли колко самолета с оръжие и боеприпаси пристигнаха в Украйна като подаръци??? И за какво им е??? И знаеш ли, че Зеленски се похвали наскоро, че Украйна отново щяла да стане Ядрена Държава?

--- Край на цитат ---
Ами не не знам колко са пристигнали, но определено са били теърде малко. А сега третата световна война е факт.  И след няколко години русофилията ще бъде прирсвнена със фашизма и хора като Витан и ЕДМ ще рискуват да бъдат изправени пред съда за това. От тук натарък всяка подкрепа на Путин е равносилна на подкрепа на Хитлер.
Путин е долен убиец подпалвач на война.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 24, 2022, 06:42:44 pm ---Да си каже думата и другаря Си от Китай, и камбаната ще бие на умряло!

--- Край на цитат ---
Ккто казах по-нагоре, другаря Си ще е много предпазлив в изказванията си, защото под г*за му цъка един Тайван. Да не говорим за камара провинции, дет още не знаят че китай няма император...

И малко ще потеоретизирам, макар че обикновено се ограничавам само с цитати.

Витан и сие би трябвало да са изгледали всички филми за ВСВ и в огромната част от тях се показват украинските партизани. Взривявали са мостове, минирали са жп линии и всякакви такива георизми.
Е ... днес Зеленски отвори широко вратите на оръженийте складове и даде джепане на всеки, който пожелае. Сещайте се колко хиляди ковчега ще трябва да пътуват обратно към Русия, ако рашките имат глупостта да вкарат войска в Украйна. Дори и Киев да падне, това което се случваше досега в ДНР и ЛНР сега ще се случва в цялата останала часст на Украйна. Естествено Запада няма да вкара войски, но пък активно ще доставя оръжие и боеприпаси за "националноосвободителното движение" в Украйна. Така, както е правил досега за официалното правителство (т.нар. тук "фашисти").

Та така Витане... валерианче? Вазелинче?

VITAN:
Неграмотен.
Партизаните са се били срещу нацистите.
Даже в Одеса Червената армия не е била влязла, а всички нацистки помагачи са били избесени!
Твоите нацистки украински полицаи и пр. (ОУН + УПА) само леко са се зачесали със съветската армия и беж да ги няма...
Драпали са яко!

Не ставай смешен, ами малко ресърч преди да ръсиш мозък.

@Радико, офертата да се пратя на фронта за моя сметка важи. Па после ела да ме съдиш и разстрелваш.
Отворко, намерил кого да плаши!

valex:
VITAN,
Каква е разликата между фашист и путински руснак в Украйна - никаква!!!!
Ти как мислиш ако дойдат тук руснаците няма да има кой да има се опълчи ли????
Украйна има 40 милиона украинци дето чакат да почнат партизанска война :P :P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия