Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (27/322) > >>

VITAN:
Да ве, явно ми се спи  8)

juliang:

--- Цитат на: miromad в Май 24, 2021, 10:49:52 pm ---Такава е била Либия, но явно както казваш ти "природата не е справедлива", но в случая не е виновна природата, а приматите, които погубват тази страна и "помагат" на бедния либийски народ да се отърве от тиранина!
Тези на по-високото стъпало /във военен план/, но на по-ниското социално, икономическо и хуманно стъпало не можаха да преглътнат факта, че там хората живеят много по-добре и социалната политика, здравеопазването и образованието са на много високо ниво, безплатни, страната е обезпечена откъм финансова гледна точка, и решиха да отстранят "виновника" за този "жесток" режим.

--- Край на цитат ---

Ми все още има Саудитска арабия, Обединените Арабски емирства и Северна Корея... Или ще кажеш, че в Дубай живеят лошо?

EDM electronics:
juliang, ти полека-лека взе да идваш на мойта. И аз бях някога "демократ", но лъжите им ми дойдоха в повече и разбрах каква лъжа е демокрацията. Изборите не се различават по резултат от тези по времето на социализма. Имаше един клип за яйцата, дето един искал пет яйца, ама той да си ги изберял демократично. Та от как е демокрация, само наивника си мисли, че нещо зависи от гласа му. И през соца беше същото.

А като казваш, че в Дубай било много харашо, там демокрация ли е? Е виждаш ли, че не тая дума демокрация, която ми звучи като петилетния план от едно време, зависи нещо от нея. А американска демокрация означава - подчинение на колониалния началник. И те самите така казват: ще им спретнем една демокрацийка - това е американски лаф.

И не разбирах какво против имаш Путин, че работил в КГБ и какво против имаш против КГБ?
Че коя нормална държава няма служби, като КГБ?
И какво направи Путин, като е бил в КГБ, да не би той да поръча атентата против Лукашенко? - не, не го поръча КГБ, ЦРУ го поръча, не и американското правителство, а именно ЦРУ, а то е държава в държавата. Само шушумига ще вярва, че в САЩ управлява президента. Винаги там реалната власт е била инкогнита и реално гласоподавателя гласува за един аватар.

Вярвам, че ти ще разбереш, но Радико и Михаил Кузмов няма да могат, на тях флаш паметта им е малко и ядрото е само от 1-бит, не може да смели такива факти. Те завалийките взимат участие, колкото да са в играта, някой да ги забележи, да им обърне внимание, да се "изявят", да се покажат  :D. tobo1 и той същия. Бай Теню и той един разбирател на геополитиката, смее се на руските алкаши, пуска и снимки, а самият той бивш алкаш, поне така се представи. Присмял се хърбел на щърбел. На всички тези руснаците им виновни.

Толкова ми е смешно и забавно, като чуя някой от тях да каже, че Путин ми бил плащал. Само това е достатъчно да претегли човек, колко сиво вещество има в кухата кратуна, която го е изрекла. То по-нормален ми изглежда оня с плоската Земя.  ;D

miromad:

--- Цитат на: juliang в Май 24, 2021, 10:58:47 pm ---Ми все още има Саудитска арабия, Обединените Арабски емирства и Северна Корея... Или ще кажеш, че в Дубай живеят лошо?

--- Край на цитат ---

Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства играят по свирката или в комбина с приматите, а в Северна Корея хората си живуркат царски  ;D, направо там е рай на Земята  8)

Михаил Кузмов:
Мм, добре че сте тук да се информирам от вас, световните анализатори! Утре ще пече ли слънце?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия