Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
Михаил Кузмов:
Поздравявам всички харесващи днешната ситуация! Пожелавам им да станат също, високи, красиви и богати! ПуТин вече стана, побързайте!
EDM electronics:
Да видим какво става, как украинската фашистка войска громи руските недодялани войници с ушанки благодарение на обучението им от най-добрите войници на света - американците, които избягаха, като страхливци и изоставиха своите фашистки приятели сами да избиват руснаците. Къде отиде американската смелост, да застанат лице в лице с равностоен противник, защо избягаха така позорно и ще оправдават силата си с някакви бутафорни санкции. Къде остана тяхното дадено им от самите себе си право, да нападат която си държава искат, а сега да реват на умряло?
Според мен трябва да се направи мобилизация в България на тия които осъждат освободителната война на руснаците от геноцид и фашизъм и да бъдат отправени там, като едни истински натовци, да отмъстят. Аз мисля, че ще успеят. :) Желая им успех. :)
https://www.youtube.com/v/MgUrqa1nSDU
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Февруари 24, 2022, 12:34:54 pm ---Поздравявам всички харесващи днешната ситуация! Пожелавам им да станат също, високи, красиви и богати! ПуТин вече стана, побързайте!
--- Край на цитат ---
Михаил Кузмов, чета ти коментарите и си викам, това е един много умен човек, толкова са съдържателни. :D
Странното обаче е, като те запитах за избитите деца в Донбас /4 000/, какво ти е мнението, ти и не само ти избягваш този неудобен въпрос. Мълчанието е знак на съгласие, одобрение, основателно оправдание - децата не загинаха напразно, а за американската хегемония, чрез фашистката власт. А те моите въпроси всички такива да му се невиди. :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 24, 2022, 01:16:28 pm ---Михаил Кузмов, чета ти коментарите и си викам, това е един много умен човек, толкова са съдържателни. :D
Странното обаче е, като те запитах за избитите деца в Донбас /4 000/, какво ти е мнението, ти и не само ти избягваш този неудобен въпрос. Мълчанието е знак на съгласие, одобрение, основателно оправдание - децата не загинаха напразно, а за американската хегемония, чрез фашистката власт. А те моите въпроси всички такива да му се невиди. :D
--- Край на цитат ---
EDM, с'я се сетих... откъде извади това число 4 000? Че вече цяла седмица го търкаляш, а аз намирам съвсем други данни.
P.S. Накратко за свободната журналистика и отразяването на събитията в Русия:
merlinbg:
Доколкото помня, НАТО и най-вече другаря бай Дън от началото на месеца искаха война с Русия. Получиха си я!!! Сега се надявам да са доволни, дори родни другари като Соломон Паси и Плевнелиев щяха да нападат... къде са сега да спасят украинците???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия