Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (255/322) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 24, 2022, 10:24:58 am ---Давай и ние да гледаме, не ни преразказвай само. Позволи ни ние сами да си създаваме мнение.

--- Край на цитат ---
Ще го имам предвид. Ще потърся и клипа.
Обикновено се ограничавам с клипове и статии, защото знам, че особено ти и много други въобще не ги четете или гледате, но написаното четете.

Но аз знам, ти си добър в търсенето на информация в Интернет, сам би се справил. Но ти препоръчвам да си махнеш първо бакърените очила, които не си свалял.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 24, 2022, 10:08:56 am ---ЕДМ, сега да не забравиш да броиш детските трупове по улиците...

--- Край на цитат ---
Не видях трупове. Може би имаш предвид - бъдещите такива.
Ами в хирургията заедно с туморните тъкани се изрязва и малко от здравите. Въпросът е да оцелее целият организъм. Хирургът Путин ще се постарае операцията да бъде възможно най-щадяща, най-прецизна - не се съмнявам в това, защото украинците са руски народ. Украйна е териториално-административно образувание /не държава/ създадена от Ленин след Октомврийската революция. Никой не е признавал такава държава.

Да питам:
Ти преброи ли детските трупове оставени от украинските фашисти или не ти се занимава с това, оправдаваш или избягваш да говориш за този факт?

VITAN:
Споко Хулио, руснаците не са неблагодарни на САЩ. Благодарни са, има за какво! И го оценяват! Ето:

https://www.youtube.com/v/Gs6_jLhs9Lg

Целите 11 часови пояси са благодарни! Може и 12 да станат, кой знае :)

merlinbg:
    Пролет е!!! Мечока Миша се събуди и излезе от бърлогата си. Да му мислят тези които го закачаха докато спи :)

dmitarp:
пълно поражение за руснаците, 5 танка 6 самолета и 120 войника са дали фира

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия