Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (247/322) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 22, 2022, 06:05:53 pm ---1. Германия официално спря Северен поток

2. Най-вероятно ще изключат Русия от банковия съюз, което означава най-малко че Виза и Мастеркард там няма да са платежни инструменти.

--- Край на цитат ---

;D  :D - вижда ли се добре, как съм се усмихнал, вижда ли се?  :D

Отново наивно мислене.
Какво значи официално спрял СП2?
Аз днес официално спрях да карам Ладата си, утре официално пак ще я карам - схащаш ли колко "тежко" е днешното ми решение?  :D Всичко е един театър. Ти какво искаш да правят с изказванията си пред началника? Ми чу ли бившия премиер, колко клиширано и той се изказа? Много ме изкефи преди, като каза /голям шегаджия/, да го чуе началника: Хайде да не се налага да сваляме руски самолети.  :D

СП2 е в интерес на Германия и няма алтернатива. Днес официално спрели, утре официално запуснали. Точка.

Минаваме нататък:
Няма да изключат СССР от международните платежи. СССР е основният суровинен донор на запада. Лукойл, Газпром са на 50% западни компании и по-точно собственост на английските банки и Бритиш петролиум. Те как ще се разплащат? Тук не се нарушават само руските интереси, а тези на международния капитал.

И в подкрепа на гореказаното:
Днес Велика Британия обяви банкови санкции на СССР. ООооооооо.....хххх колко тежко, ааауууууу край, край, спря руската икономика.  :D
А всъщност всичко е парлама. Защо е парлама?
Ми ето ги руските банки, известни само на селяните им и опериращи само в далечния изток и Сибир: "Россия", "ИС Банк", "Генбанк", "Промсвязбанк" и "Черноморската банка за развитие.

Това са банки, като нашите кабеларки. Къде е Сбербанк?  ;D
Нямаааа я и няма да я имамааааааа.  :D

Дядо Путин ги знае тия работи. А когато си се готвил за война първото нещо е да си осигуриш финансов гръб и то на повече от едно място. Китай на 1-во място и някой пачкиран батьо от враждуващите еврейски глобалистки кланове.

Така че недей бра кахър за разплащанията и СП2. Нещата са навързани кът свински черва и зависимости.

VITAN:
К'ъф кеф, спрели СП-2. А газ по 2000 ойро? Айц? Мене метан ми не требе :) А тебе?

Към края на видеото :) Велик е Путин и Жириновски е негов пророк (ама наистина!)  8) :D
За изкуството да мислиш:

https://www.youtube.com/v/mMG5TtPy10U

alvion:
Когато робите сами извоюват свободата си, те стават свободен народ. Когато някой освободи група роби, те стават освободени роби. Т.е., хора с робски манталитет, но привидно свободни. А какво да кажем, че според твърденията на българските историци, ние два пъти сме освободени от Русия. Един път не е стигнало да ни освободят, та е трябвало за втори път да се повтори "правилният"освободителен процес. И какви са резултатите от освободителните процеси е ясно – България е най-слабата икономически държава в ЕС, с най-висока корупция, с най-висока престъпност, с най-ниска раждаемост, с най-ниска продължителност на живота, най-боледуващата нация в ЕС, с най-неразвита съдебна система и най-бедно и мизерстващо население в ЕС.
За сметка на това, България е страната с най-голям брой русофили на глава от населението.

VITAN:
За изкуството да мислиш:

1. Сега русофилите са около 50%.
2. Когато бяха 90%, малка България беше 27-ма "сила в света".
3. Сега при 50% сме шибана колония с крадлива и лъжлива колониална администрация. И народ, който не може да различи лявата си ръка от дясната.
4. За класации не говоря. Между Замбия и Замбези (да речем)...
5. Факти.

tobo1:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 22, 2022, 08:38:34 pm ---Когато бяха 90%, малка България беше 27-ма "сила в света".

--- Край на цитат ---

Не бяха 90% русофилите, а 99,9%, чудно къде се дянаха всичките ви проценти, сигурно са избягали в Русията ви, а?.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия