Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
--- Цитат на: Аtos в Май 24, 2021, 08:42:37 pm ---Е, че азбуката произхожда от "македонските земи" е вярно! Точно толкова, колкото и че тези "земи" произхождат от България!
Интересно как би се тълкувало, ако беше от "шопските" земи...или от "добруджанските"...или "тракийските"...?
--- Край на цитат ---
Чекай деде-то първо да провери татарските имена.
Ще го бъгнеш.
Повече от 2 реда рядко пише.
Старите езици като С и С++ лесно се поддават на memory corruption...
Радико:
Абе аз до колкото знам азбуката е написана окончателно във Рим. Кирил и Методий са родом някъде около Солун. От тримата продължили делото им само единият е продължил да работи в Охрид. И то по време когато Охрид е бил Български град. Излишно спориме по въороса а това което прави пУтин с цялото ми неуважение към него е, прилагане на метода разделяй и владей. Той се опитва да набие клин със тези ласкателства към Македонците. Данайски дарове са това.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Май 24, 2021, 04:25:18 pm ---Edm, ти вероятно по тая логика ще кажеш че Доган няма нищо, ама нищо общо с резиденцията в Росенец... всичко е скалъпено, нали?
Защо тогава ФСБ охранява тоя дворец? Защо има зона забранена за корабоплаване в морето около нея?
--- Край на цитат ---
Забелязал съм те, при тебе двойния аршин е традиция, също като англосакската пропаганда по колониалните национални телевизии.
Защо се възмущаваш от това Путин да има дворец, макар че няма, а не се възмутиш дъртата англиска кралица, че не само има стотици, да не кажа хиляди дворци, но и ако не ти е известно, всеки кв. см. земя в Англия е нейна?
Защо не се възмутиш примерно, колко хотели има Тръмп, как се е сдобил с тях и т.н., защо си си наумил, че щом е руснак трябва да има само гащи на гъза си?
Защо не се възмутиш, че Байдън с помощта на Порошенко отмъкна от Украйна около 27 мир. долара със сина си и че поддържат фашисткия режим там, който до ден днешен е убил над 15 000 мирни граждани на Домбас, не военни?
Защо се възмущаваш, че Путин бил на власт толкова, че друг като него нямало?
Нещо май аршина ти е в американски инчове, ще ти опресня знанията:
Хелмут Кол е бил на власт 16 г., смени го Меркал, която също е вече 16 г. и се отказва, щото я гони паркинсона, иначе ши сиди там дукату умре.
Знам, ще се възмутиш и че вероятно в Русия изборите са фалшифицирани. Да, ама не. Просто Путин няма алтернатива, няма достоен правоприемник, който да не разпродаде държавата за жълти стинки, като предшествениците му - алкаши. Да не мислиш, че Навални е конкурент на Путин?
Цял свят видя колко са демократични изборите в САЩ - пълна лъжа и измама, народа е жестоко манипулиран, лъган, ограбван, унижаван - яде пластмасови храни, ГМО, живее на палатки - повсеместна педерастия.
Що за заблуден демократ си ти?
juliang:
1. Британия е монархия. Нормално е да има кралица. Когато Русия се върне обратно към империя - тогава няма да имам нищо против. Да си кажат че са Руска империя (което е било преди 100 години) и Путин да се назначи за император и въпроса ще е приключен.
2. Да ме чуваш да се възмущавам откъде са парите на изп. директори на Газпром, на НорНикел, на РусНефть и камара други руски корпорации? Когато някой такъв стане президент на Русия - няма да го питам откъд му е двореца. Но докато президент е лейтенант от КГБ със заплата на служител от МВР - ще питам.
И поне да беше на негово име... а то с'я е някъв пълен цирк. По документи е на бизнесмен, обаче има забрана за полети и плаване около него, сякаш е база на атомни подводници...
3. Възмущавам се от Порошенко, и наследниците му, които раздават държавата. Не случиха на управляващи, горе-долу като нас.
4. Изборите в САЩ са точно толкова демократични, колкото разрешава закона. Просто закона е кофти, а закона самите американци са си го написали и са съгласни да е такъв. Сори, точно както е при нас.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Май 24, 2021, 09:47:29 pm ---
3. Възмущавам се от Порошенко, и наследниците му, които раздават държавата. Не случиха на управляващи, горе-долу като нас.
--- Край на цитат ---
Това не е достатъчно, като възмущения. Порошенко е най-малкия проблем там. Ти не се възмущаваш обаче от най-жалкото: убити са 15 000 етнически руснаци, мирни жители от украинската власт, която е неофашистка. За последното пък въобще не се възмути. Те те дори се поздравяват с хайл Хитлер и носят емблеми на Бандера.
Майната му на Порошенко там умират хора от бомбардировки на фашисти. Хиляди са само умрелите деца. А САЩ не само, че си затварят очите, но и сътрудничат и подкрепят фашистите.
Ти не се възмути и грам от кражбите на Байдан?
Ако на мястото на Байдан беше Путин ограбил Украйна, щеше да оревеш орталъка...
Ти тези неща не ги виждаш, проблема ти е на Путин двореца - дет се вика скъп си на триците и евтин на брашното! Ами знаеш ли колко по-голямо престъпление е да си построиш дворец от това Байдан да открадне 27 милд. от една бедна страна, а фашистите да избиват мирното население. Няма оправдание над геноцида, нищо не го оправдава.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия