Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
През средновековието на Запад Инквизицията е оставяла цели градове без женско население.
Следствието е бивало така:
Връзват жената и я потапят във вода. Ако не потъне, значи е вещица за изгаряне.
--- Цитат на: Радико в Февруари 21, 2022, 10:38:36 pm ---А когато умират от двете страни какво правиме???
--- Край на цитат ---
Включваме изпитаните от векове методи на колективният Запад за търсене на истината...
EDM electronics:
Но това не са единствените новини.
Чакаме с нетърпение изказването на Син Дзин Пин по някакъв съдбоносен за света въпрос. :D
Какъв ли ще е той?
На мен колбата вече ми каза. :D
svetlio760:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2022, 10:42:07 pm ---Путин каза:
Ще има война, ако украинските фашисти продължат геноцида над ДНР и ЛНР.
Това което се случва го бях казал отдавна, но тука един дето си няма хал хабер от геополитика се опитваше да ми опонира - къде отиваш бе, къде отиваш...
Ще се признаят ЛНР и ДНР за самостоятелни държави, ще се сключи договор ОДКБ и тогава тежко му на оня, който и в момента стреля със сиСтеми Град по мирното население.
А по отношение на санкциите каза:
Те и без това ще ги наложат по друга причина, ако няма ще измислят такава, дори превантивно щели да налагат.
За всичко са виновни САЩ и колективния запад.
Време беше Путин да се реши на тази крачка. Голямо търпение има. Аз нямам такова търпение, щях да ги запукам отдавна.
--- Край на цитат ---
Няма да има война. Русия е колония.
juliang:
Както казах преди много време - тоя човек го тресат имперски амбиции. Изпитва ужас че НАТО прави учения в Украйна, но за него е в реда на нещата да се провеждат учения с участието на руски войски в Беларус. Тоя човечец просто не може да понесе мисълта че бившите му губернии не са всичките като Беларус и нямат никакво желание да се връщат обратно под крилото му.
Аз само едно нещо се чудя... някой някога чул ли е че някой има намерение да навлиза в руска територия? Някой да е имал претенции за руски територии? Имам предвид такива руски територии, дет сега се руски на картата, а не "руски" като Крим, Донецк и Луганск? Това не е ли параноя?
Нямах търпението да изгледам целия час видео, но това което видях ми е достатъчно. Руското ръководство просто умира да се върне в дните на студената война. И ще се върне, защото продължава в същия дух.
alvion:
https://www.youtube.com/v/FMhrryB05XA
ИВО ХРИСТОВ: ... НЯМА ДА ИЗТРИЯТ ИСТОРИЯТА
ИВО ХРИСТОВ: "Казвам ти Куме, Сещай се Снахо."
Ултиматум ПУТИНА 22.02.2022:
https://www.youtube.com/v/VQDrFG5Ynf0
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия