Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2022, 08:28:09 pm ---... juliang никак не харесва лъжците, ...
--- Край на цитат ---
Сакън! Да харесва лъжци?! Нееее...
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2022, 08:28:09 pm ---alvion, ще защитиш ли казаното от теб, ще дадеш ли някакви обяснения - доказателства, българинът Боян Чуков да се е клел във вярност на чужда държава и коя е тя?
--- Край на цитат ---
Не може.
Но няма и смисъл.
Те всички фоби са като полицаите: имат право на малко престъпление (да лъжат както им скимне), да да предотвратят по-голямо престъпление - петно върху Хегемона или накърняване на Неговите интереси.
tobo1:
Др. Живков увери др. Андропов, че Държавна сигурност на НРБ е филиал на КГБ на Съветския съюз“.
EDM electronics:
--- Цитат на: tobo1 в Февруари 21, 2022, 09:09:09 pm ---Др. Живков увери др. Андропов, че Държавна сигурност на НРБ е филиал на КГБ на Съветския съюз“.
--- Край на цитат ---
Това баба ти ли ти го е казала?
Я кажи кога някой е казвал подобно нещо?
По аналогия на подобното, мисля си, сегашния президент /бил на обучение в САЩ и заклет НАТО-вец/ дали е казвал, че ДАНС е филиал на ЦРУ? Дали не работят за ЦРУ? - само си мисля де, не съм го казал, аз не мога да съм така категоричен и да си измислям, за да манипулирам. :)
Bat_Vanko:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 21, 2022, 09:15:30 pm ---По аналогия на подобното, мисля си, сегашния президент /бил на обучение в САЩ и заклет НАТО-вец/ дали е казвал, че ДАНС е филиал на ЦРУ? Дали не работят за ЦРУ? - само си мисля де, не съм го казал, аз не мога да съм така категоричен и да си измислям, за да манипулирам. :)
--- Край на цитат ---
Само да доуточня: бил е на обучение и в Русия. Така че се води двоен агент. Само дето не се знае за кого ;D
EDM electronics:
--- Цитат на: Bat_Vanko в Февруари 21, 2022, 09:28:43 pm ---Само да доуточня: бил е на обучение и в Русия. Така че се води двоен агент. Само дето не се знае за кого ;D
--- Край на цитат ---
"По делата, по делата им ще ги познаете"! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия