Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (233/322) > >>

juliang:
Витане, ти тръгваш с презумпцията че някой е искал да улучи детската градина... Детска градина, която е достатъчно далеч от бойните действия, щом е имало деца в нея. Ще се съгласиш, че няма толкова луди родители, които да оставят децата си в детска градина на 500 метра от фронтовата линия.

Изобщо не ти идва в главата, че един снаряд като се изстреля, той все някога трябва да падне. И като не улучи това по което са се целили, пада някъде другаде. На километри назад.
Еми сори, детска градина се е случил на пътя му. Добре че няма пострадали.

И пак ти казвам - ако някой садист е решил да изтрепе децата, щеше да зареди снаряд като на второто видео. Тогава нямаше да има нито прозорци, нито покрив, нито футболни топки, нито дечица.

Не се правя на голям специалист, но съм виждал какво прави 30 мм снаряд, виждал съм и какво прави 80 мм снаряд. Точно по купчини тухли, от които правеха мишените при стрелбите на Корен. Това поражение е от бронебоен снаряд, с калибър под 100 мм.

juliang:
С'я видях че и Донецката и Луганската републики си имат собствени държавни знамена. Нямат ли поне малко фантазия тия хора :)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 19, 2022, 10:08:14 am ---С'я видях че и Донецката и Луганската републики си имат собствени държавни знамена. Нямат ли поне малко фантазия тия хора :)

--- Край на цитат ---

Да си направят знамена, като корица на сп. Плейбой ли имаш предвид?

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Февруари 18, 2022, 11:43:58 am ---Не е ли забавно ЕДМ?

--- Край на цитат ---
Не, на мен не ми е забавно, като знам че ще има война. Забавно е на американците и тези, които поддържат политиката им.

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Февруари 18, 2022, 11:43:58 am ---Аз смятам че Путин е разумен!

--- Край на цитат ---

И аз смятам, че украинската армия няма да нападне народа си и да наложен още веднъж геноцид над руското население. Та Путин от това зависи колко ще е разумен. Това е условието, не са някакви въглища, как смятат едни не особено умни хора.

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Февруари 18, 2022, 11:43:58 am --- Имам си виждания, и смятам че е така!

--- Край на цитат ---

Не, ти нямаш виждания, защото си сляп или се правиш на такъв.
Гледам те на снимката, турил си внучето. Много дядовци, като тебе в ЛНР и ДНР също са турили снимките на внучетата си, но с черни лентичики, защото украинската армия изби 4000 деца. Твоето кривогледство обаче не вижда това, вижда само какво пише в пропагандистките сайтове, как злия Путин искал да напада, ама не напада да му се невиди, не напада...

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 19, 2022, 11:09:16 am ---Да си направят знамена, като корица на сп. Плейбой ли имаш предвид?

--- Край на цитат ---
Не, имах предвид поне малко да изчакат, преди да сложат руското знаме ... или е съвпадение?

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 19, 2022, 01:27:07 pm ---...вижда само какво пише в пропагандистките сайтове, как злия Путин искал да напада, ама не напада да му се невиди, не напада...

--- Край на цитат ---
То по географската карта се вижда... или да чакаме докато стигне до границата с Полша?

Сега ми е много интересно какъв процент от населението ще се евакуира в Ростовска област и какви претенции след евакуацията ще има Путин към териториите. Щото вече руснаци дет да закриля, няма да има.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия