Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 15, 2022, 07:23:43 pm ---
P.S. Масата, на която Путин приема гостите си вече става пословична:
--- Край на цитат ---
Ти си отговори на въпроса за това, кой снабдяваше югославските партизани в Босна, Херцоговина, Черна гора с оръжия, да правят държавен преврат и да се отцепят от суверенната си държава, кой даваше оръжия на сирийските брадати "демократи", които рязаха главите на християните и разбиха цяла Сирия, кой даваше оръжия на превратаджиите в Либия, Грузия и др., и сега баш пък масата на Путин те заинтересувала.
Все едно сега аз да те питам, от каква китайска ламарина са правени патроните за американските автомати, колко китайски чипове има вложени в самолета им Ф-35 и колко електроника има внесена от Хонг Конг и Сингапур, щото ония не са произвели един чифт обувки от 1985 г., а страната им от износител се превърна в заклет вносител с отрицателно търговско салдо с всички държави, вкл. и с България, колкото и нищожна да е търговията ни.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 15, 2022, 07:34:43 pm ---1. Това е най-добрият клас американски подводници.
--- Край на цитат ---
Та той самия Шойгу не знае дали подводницата изобщо е била американска, а на теб вече и модела ти е известен :)
--- Цитат на: VITAN в Февруари 15, 2022, 07:34:43 pm ---3. Подводницата сама е избягала.
--- Край на цитат ---
А аз си мислех че са я дърпали на буксир...
--- Цитат на: VITAN в Февруари 15, 2022, 07:34:43 pm ---4. Имитатора, който е пуснала зад себе си (за да не я изхващат на момента) скоро ще трябва да го намерят - от там малко тайни на янките ще се разкрият.
--- Край на цитат ---
Дано, че кат се сетя колко време търсиха Курск, може да изгние преди да го извадят. Че и някой чип може да отпоят и да го ползват в своите си разработки, че с тия санкции...
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 15, 2022, 07:40:51 pm ---Ти си отговори на въпроса за това
--- Край на цитат ---
Абе аз един друг отговор чакам... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 15, 2022, 07:40:51 pm ---...а страната им от износител се превърна в заклет вносител с отрицателно търговско салдо с всички държави, вкл. и с България, колкото и нищожна да е търговията ни.
--- Край на цитат ---
Ми внасят хората, консумират, ядат и пият, живеят си живота. Що им трябва да се гърбят зад струга и в мините? За това си има нации втора ръка.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 15, 2022, 07:52:48 pm ---
Ми внасят хората, консумират, ядат и пият, живеят си живота. Що им трябва да се гърбят зад струга и в мините? За това си има нации втора ръка.
--- Край на цитат ---
Изнервен ми се виждаш, явно пак си се разтреперал. :)
Начи викаш има други по-долни нации да копаят в мините - еми нали ти обяснявах, че те това е колонизацията, военната окупация и американската демокрация.
Радико:
Значи понеже днес сутринта се коментира доста някой продажби на газ искам да вметна, че не е задължително един продукт да следва стриктно пътя на парите дадени за него. Това че Украйна е купила газ от Германия въобще не значи, че въпросната газ се намира на склад в Германия. Ако някой иска повече подробности да влезе в чата и да помоли Монтанар да му обясни какво е това фючърсни сделки
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 15, 2022, 08:04:42 pm ---Начи викаш има други по-долни нации да копаят в мините - еми нали ти обяснявах, че те това е колонизацията, военната окупация и американската демокрация.
--- Край на цитат ---
Да, това е американската демокрация. Що да не пратиш ония с ватенките в Сибир да вадят газ и нефт, и после да им го платиш с напечатани на принтера у дома зелени хартишки? Че и те го правят доброволно, няма да го отречеш.
Добре де... ако повече ти харесва - ония с кирките са възвишени. Ама това не променя факта, че копат в снега :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия