Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
EDM electronics:
Радико все прави намеци за фалшиви руски новини.
Ще дам пример от съвсем скоро:
Байдан обяви официално без грам доказателство, че отново и отново руски хакери били хакнали софта на най-големия петролен тръбопровод в САЩ. Ей така го казва и с такива доказателства, същите, като на Скрипал и Навални.
Каква обаче е действителността, която някои медии в САЩ отбелязаха?
Фирмата с тръбопровода често е обявявала награда на хакери, които да успеят да им пробият системата с цел изпитание на сигурността. Понеже напоследък инфлацията в САЩ се движи в хипер, особено за петрола, щото Байдан спря шистовата индустрия, фирмата с тръбата счела, че ако продаде днес петрол, утре ще го купува по-скъпо. Плащат на местни хакери да им хакнат мрежата и се правят на ощипани моми. Пред населението от американски дебили трябва да се покаже виновникът. Кой е най-виновния - Путин и неговите хакери, дето ги държи в джоба си.
Това е същото, като двореца на Путин в Крим. Оказа се, че филма с двореца е поръчка на ЦРУ, правен във филмово студио в Германия - цялата лъжа лъсна на тия нещастници, също като филмите с химическите оръжия в Сирия.
Не просто тъпан, а само много голям тъпан може да вярва на американската пропаганда.
Та сами виждате кой произвежда фалшиви новини, мозъците ви промиха, но аз ви се радвам, забавлявате ме, колко сте ошеметени. ;D
Радико:
ЕДМ на мен това за американските фалшификации ми е напълно ясно. Обаче за разлика от теб са ми ясни и руските такива. Е това е имам малко по тевзв поглед от теб защото не са успели да ми промият мозъка нито едните нито другите ти ибаче това нивга няма да го проумееш за теб всички са с промити мозъци едни с Московска вода другите с вашингтонска.
Това е защото човек съди винаги като сравнява с някакъв етелон най често себе си.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 24, 2021, 04:07:21 pm ---... Това е същото, като двореца на Путин в Крим. Оказа се, че филма с двореца е поръчка на ЦРУ, правен във филмово студио в Германия - цялата лъжа лъсна на тия нещастници...
--- Край на цитат ---
Edm, ти вероятно по тая логика ще кажеш че Доган няма нищо, ама нищо общо с резиденцията в Росенец... всичко е скалъпено, нали?
Защо тогава ФСБ охранява тоя дворец? Защо има зона забранена за корабоплаване в морето около нея?
Е ти руската уикипедия, в нея има линкове към външни сайтове: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%BC%D1%8B%D1%81%D0%B5_%D0%98%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81
Михаил Кузмов:
Радико, да ти светна че промиване на мозъци не става със светена вода, а спец вещества проектирани от КейГиБи! Има си хора дето ходят там за промивки! То и на бай Путин изглежда, щото благодари на македонците за азбуката! Току що!
VITAN:
В миналото Путин каза, че азбутата идва от македонските земи, не от македонците, т.е. макетета.
Което за кирилицата е така, за разлика от глаголицата, която пък вероятно е творена по сегашните турски земи.
Не вярвам Путин да се е прецакал - дай точен цитат от проверен източник.
Че Доган е агент на КГБ,
то и ние с EDM сме агенти 8) Обществена тайна, майна...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия